- 6,134
- 5,173
- 113
Djokovic bu cevirirse sasirmam ama Sinnerin yenmesi benim icin surpriz degil 3 gun oncesinden bu maci dusunuyordum kasam olursa Sinnere 2.70 orandan yuklu basicam diye ama kasa olmadiCevirir evi arabayi sat bas
Djokovic bu cevirirse sasirmam ama Sinnerin yenmesi benim icin surpriz degil 3 gun oncesinden bu maci dusunuyordum kasam olursa Sinnere 2.70 orandan yuklu basicam diye ama kasa olmadiCevirir evi arabayi sat bas
Haklisin dost ben basketciyim takiliyom dedigim gibiDjokovic bu cevirirse sasirmam ama Sinnerin yenmesi benim icin surpriz degil 3 gun oncesinden bu maci dusunuyordum kasam olursa Sinnere 2.70 orandan yuklu basicam diye ama kasa olmadi
Suanda herşeyi sattm bastm mavi donumla parkın kamelyasında oturuyorımCevirir evi arabayi sat bas
dostum seni diğer konudan yasakladımÇevirir bence ama boş iş gelse gelmese sana ne faydası var o yüzde böyle boş işleri boşverin
Leoparli titresimli sana gondermedikmi adres ver hemenSuanda herşeyi sattm bastm mavi donumla parkın kamelyasında oturuyorım
5 oran hediye verdik alan aldiSuanda herşeyi sattm bastm mavi donumla parkın kamelyasında oturuyorım
KıskanırımLeoparli titresimli sana gondermedikmi adres ver hemen
Konum qönderiliyor rota olusturuldu 😁Leoparli titresimli sana gondermedikmi adres ver hemen
Kanka ben realist biriyim mazur gör amacım hakaret veya başka bisey değil insanların dogru olmayisini sevmiyorumdostum seni diğer konudan yasakladım
sürekli gelip Forumun huzurunu mu bozacaksın.
Sana qüvendik evi tarlayı sattık bastık😂😋😋5 oran hediye verdik alan aldi