- 9,097
- 6,394
- 113
4/2
Bence de öyle olması lazım ilk konudan beri takip eden adıma da yazikKonu beklemede çekiliş olmaz,,takipçiler den olur,,şükür ekmeğin ucundan tuttuk d
ben yonetimin yapacagini soylemistim cekilisin dostumKonu beklemede çekiliş olmaz,,takipçiler den olur,,şükür ekmeğin ucundan tuttuk d
Herkese bol şans. Gelirse forum yönetimi ile beraber ufak bir cekilis yapariz. yazıo aga ilk sayfada DKonu beklemede çekiliş olmaz,,takipçiler den olur,,şükür ekmeğin ucundan tuttuk d
Konuyu beklemede olarak açmışsın kralben yonetimin yapacagini soylemistim cekilisin dostum
Çekiliş konusu değil ama,sen bilirsin kardeşim..bizde bı umud seninle kazanmak istedik..sorun yok.nasip meselesi..ben yonetimin yapacagini soylemistim cekilisin dostum
Onlar yine yapsın diyor da burada bir avuç insanız bizi de diğerleriyle bir tutmaz bence demek istiyor ben öyle anladimben yonetimin yapacagini soylemistim cekilisin dostum
Konuyu degıstırt o zmn dost beklemede sen secıyonben yonetimin yapacagini soylemistim cekilisin dostum
Hiç takip etmeyen adam kazanır knka şaşmaz bu olay neyseÇekiliş konusu değil ama,sen bilirsin kardeşim..bizde bı umud seninle kazanmak istedik..sorun yok.nasio meselesi..
o sayede begenı az oldu sanslısın kadrcımKonuyu beklemede olarak açmışsın kral
Konuya 70 yorum yazan adam ile beğeni atan adamın şansı aynı hoc adil değil bence. Tercih senin dostben yonetimin yapacagini soylemistim cekilisin dostum
Şansın daim ola dostHerkese bol şans. Gelirse forum yönetimi ile beraber ufak bir cekilis yapariz.
30 kişi 😉o sayede begenı az oldu sanslısın kadrcım
KatılıyorumKonuya 70 yorum yazan adam ile beğeni atan adamın şansı aynı hoc adil değil bence. Tercih senin dost
sımdıye 100 du o30 kişi 😉