- 178
- 33
- 28
Ben de bundan bahsetmiştim dün ama neyse7 dk içinde havale olarak hesabıma geldi
Ben de bundan bahsetmiştim dün ama neyse7 dk içinde havale olarak hesabıma geldi
Yatır bence baksana benım gıbı herkese anında yatırıyolar parayıBrom site güvenilir mi bonusu katlayıp atayım mı 100 tl ?
betasusArkadaşlar Papara ile minimum 1 TL yatırılan site varmı acaba
Yatırım işlemi yapmadığım sürece hiç bı bok vermiyolarbeyler destek lutfen sdızde kazanın
Bayebit Dünyasına Hoşgeldiniz.
Referans linkiniz aşağıdadır. Referans linkinizi paylaşıp hemen kazanmaya başlayabilirsiniz.
Referans Linkiniz : https://www.bayebit.com/tr/home/index?guid=e9b7a0f3-bb80-4776-930e-f1daafef17b1
Referans Kodu ile Getireceğiniz Her Onaylı Üye İçin Hesabınıza 50 Bayebit Coin Yüklenecektir.
Bayebit Platformu`na hoşgeldiniz...
Saygılarımızla
www.bayebit.com
kardeşim göndermene gerek yok ziraat varsa özelden yaz lütfen sadece bu arkadaş yazsınArkadaşlar deneme bonusunu çevirdim yatırım isitiyorlar yardımcı olabilecek varmı 20 tl çeker çekmez hemen gönderirim yemin ederim
doğrudur üstad bende gaza geldim üye oldum zaten belki bir şey çıkar diye.Yatırım işlemi yapmadığım sürece hiç bı bok vermiyolar
yok kardes bana 100 coin verdi ama sıte ne ıse yaradıgını bılmedıgım ıcın oynamıyorum anlayan varsa vereyım yoneltsınYatırım işlemi yapmadığım sürece hiç bı bok vermiyolar