Bi arkadaş soruyor kimdir bu vatandaş500 e bj için yazan oldu dün 500 at yalamayan adam değil dedi böyle dostlarımız var şuan piyasası 500 bu işin
Bi arkadaş soruyor kimdir bu vatandaş500 e bj için yazan oldu dün 500 at yalamayan adam değil dedi böyle dostlarımız var şuan piyasası 500 bu işin
MaripanBi arkadaş soruyor kimdir bu vatandaş
Teşekkür enişteBenim gibi ruh hastası kardeslerımle bu platformu paylaşmaktan mutluluk duyuyorum
Yaş 56 mı dost2de won olsun
Konu muazzam hit aldı. Sayfalar karisti. 2. Kupon nerede göremedim 🤣2de won olsun
Ağa totem yawKonu muazzam hit aldı. Sayfalar karisti. 2. Kupon nerede göremedim 🤣
Biz 5 kişi girip 20 kişi çıktığımızı biliriz dost bol şansUzun zamandır bu kadar takip eden kişi sayısı fazla olan bir roll gormedim
🙄😁😂Yaş 56 mı dost
2.won orta yaş işi Abuzer 3. Yer yer 4.won a kadar gider genç adam
Dur daha bu sakin haliUzun zamandır bu kadar takip eden kişi sayısı fazla olan bir roll gormedim
Muhabbet olursa ebediyete kadar gider bu rollUzun zamandır bu kadar takip eden kişi sayısı fazla olan bir roll gormedim
🤣 dm gel dostBi arkadaş soruyor kimdir bu vatandaş
Yaw şöyle şunlara bana bulasmasunlarBiz 5 kişi girip 20 kişi çıktığımızı biliriz dost bol şans
Doğru ben mesela taşı havaya atıyorum yere düşmeden şarjör bitiyorYaş 56 mı dost
2.won orta yaş işi Abuzer 3. Yer yer 4.won a kadar gider genç adam
Tamam canancımYaw şöyle şunlara bana bulasmasunlar
MaşallahDoğru ben mesela taşı havaya atıyorum yere düşmeden şarjör bitiyor
Acik acik soyle eniste niye dm ye gidiyon🤣 dm gel dost