Neden dost @Gfbridvan1907 Konu Koruma Memuru mu 🤣@Gfbridvan1907 ayık ol buraya dava çıkmasın 😂
Aynen reis başkan ile anlaşmışNeden dost @Gfbridvan1907 Konu Koruma Memuru mu 🤣
Sen geçen sene de bu zamanlar betboxta vurmuştun dimi bol şans demek ki senin köşen bu aylarBir kaç işim var Birazdan başlarız. Başarırsak konuda aktif olan dostlara ulaşırım. Şans bizimle olsun 👽
Rahat dost rahatHazrolda bekliyoruz gönder
Demin hedefte 0 vardı. Bakiyeyi bitirmeye niyetli de olabilir arkadaşımız. 🤣kasa 20k. hedef ucu açık mı
Sen de kimsin dost.Eski hesabımı sonunda aldm.yeni adımla sıfırdan baslayalim
Biz de böyle bir kasa var haberiniz olsun gibisinden açılmışkasa 20k. hedef ucu açık mı
Beni tanimiynmuSen de kimsin dost.
Seni hatirladim.sanki seninle bi sikiti yasamisdik yada sen forumda bi sikinti yasayip gitmistin diye hatirliyorum ne olmustu?Eski hesabımı sonunda aldm.yeni adımla sıfırdan baslayalim
O adam yeni uye seni nasil tanisin ben hatiliyorum ama iyi hatirlamiyorum gibime geliyorBeni tanimiynmu
Hatırlamıyorum malesef 😁Seni hatirladim.sanki seninle bi sikiti yasamisdik yada sen forumda bi sikinti yasayip gitmistin diye hatirliyorum ne olmustu?
Lan sezer senmisin awkBeni tanimiynmu
Sıkıntıları geride bırakma zamanı serdar başkan 🤭O adam yeni uye seni nasil tanisin ben hatiliyorum ama iyi hatirlamiyorum gibime geliyor
Yalanini sihem kac hesabin var olum senin.hatirladigim dogruymus.az once param yok diyordun olum ne adamsin beHatırlamıyorum malesef 😁