- 56,839
- 31,145
- 113
Bak bak hemen bitsinde odulumu alayim kaybedeyim mesaji bu 100k dan sonra kazanacagini dusunuyor bide puahhahah
Bak bak hemen bitsinde odulumu alayim kaybedeyim mesaji bu 100k dan sonra kazanacagini dusunuyor bide puahhahah
Tollu bn açmadım arkadaşlar acanida tanimiyrm anlayın artıkŞuna rolling açan reis kaç hesabtan yaziyor
Teşekkürler menecer
😍😍😍Tollu bn açmadım arkadaşlar acanida tanimiyrm anlayın artık
Kazandırmaya devam dayıEnişte kazandikmi
Bol şanslar dostArkadaşlar lütfen kimse kimseyle dalga geçer gibi konuşmasın saygılı olalım birbirimize
Devam ediyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 548714
Bol sanslarArkadaşlar lütfen kimse kimseyle dalga geçer gibi konuşmasın saygılı olalım birbirimize
Devam ediyoruz
Bol sanslarArkadaşlar lütfen kimse kimseyle dalga geçer gibi konuşmasın saygılı olalım birbirimize
Devam ediyoruz
Bol sans broArkadaşlar lütfen kimse kimseyle dalga geçer gibi konuşmasın saygılı olalım birbirimize
Devam ediyoruz
Adamsın reisArkadaşlar lütfen kimse kimseyle dalga geçer gibi konuşmasın saygılı olalım birbirimize
Devam ediyoruz
Oh be tenisten kurtulduk 😁 tenis maçları ızdırap be abi uykum geliyorArkadaşlar lütfen kimse kimseyle dalga geçer gibi konuşmasın saygılı olalım birbirimize
Devam ediyoruz
Bol şansArkadaşlar lütfen kimse kimseyle dalga geçer gibi konuşmasın saygılı olalım birbirimize
Devam ediyoruz
Onun mesajlara istesende bakamazsın zatenBakdiysam en adı olayım deme onu bikiyoz zaten başka bişey şöyle inananyim.mesela ben tüylu bı horozum diyebilirsin
Bu çok sıkıntı umarım gelir bol şansArkadaşlar lütfen kimse kimseyle dalga geçer gibi konuşmasın saygılı olalım birbirimize
Devam ediyoruz
Bol şanslarArkadaşlar lütfen kimse kimseyle dalga geçer gibi konuşmasın saygılı olalım birbirimize
Devam ediyoruz