- 152
- 12
- 18
Anlamadim ama 100tl yukleyip ana para cevirimi yaptinmibi türlü 100 lira bi araya gelmedi çekim için kısmet olmuyorEkli dosyayı görüntüle 38787
Anlamadim ama 100tl yukleyip ana para cevirimi yaptinmibi türlü 100 lira bi araya gelmedi çekim için kısmet olmuyorEkli dosyayı görüntüle 38787
bonusu 500 yaptım bekliyor oyleceAnlamadim ama 100tl yukleyip ana para cevirimi yaptinmi
Yani seni kararin 100 tl yuklemek site parayi ödemekte zorluyo 4 gün sonra parca parca ödedilerbonusu 500 yaptım bekliyor oylece
İnsallah seninkini hemen öderler100 lira yarın bulup yatıracam rasgele bi bahse atacam inanın bedava bonus diye bu para 3bini gördü zorla saçma maçlara attımda 500 e sabitledim
kardeş tam 8 saatir odemelerini bekliyorum güncelleme falan var bekleyiniz yatacak diyip duruyorlarİnsallah seninkini hemen öderler
Banada sirf ole dediler 3-4 gun oyaladilar sonra once 300 sonra 200 cekim talebi olusturdumkardeş tam 8 saatir odemelerini bekliyorum güncelleme falan var bekleyiniz yatacak diyip duruyorlar
bide belge yolladık bunlara inşallah ilerde başımıza bela olmaz bu belge işi sitede hayır yokBanada sirf ole dediler 3-4 gun oyaladilar sonra once 300 sonra 200 cekim talebi olusturdum
Sorma ya bende ondan korkuyorumbide belge yolladık bunlara inşallah ilerde başımıza bela olmaz bu belge işi sitede hayır yok