- 15,256
- 7,578
- 113
aynen fjalby2 arada kalma kardeşimTakan takana hadi bakalım
aynen fjalby2 arada kalma kardeşimTakan takana hadi bakalım
Iletişim problemi yasiyoruz ama kimden kaynaklı çözemedim bende ayrica balıkla roka kalsiyum eksikliği yaratır 2 si bir olmaz yalnış biliosunuzpuhahha yok demiştin ya hadi sıkıosa bunu da cevapla die sen de yazdıklarını unutuosun galiba balık ye tavsiye ederim ama roka ile beraber bi de limon ufff canım cekti şimdi bi çinekop olcaktı şimdi
kalsiyumunu yesinler sen ne diosun mis misIletişim problemi yasiyoruz ama kimden kaynaklı çözemedim bende ayrica balıkla roka kalsiyum eksikliği yaratır 2 si bir olmaz yalnış biliosunuz
Barbun dan baskasini tanımam ama rokasizIletişim problemi yasiyoruz ama kimden kaynaklı çözemedim bende ayrica balıkla roka kalsiyum eksikliği yaratır 2 si bir olmaz yalnış biliosunuz
Hepsi adminin suçu av yasağını fazla takmış yazikForum Yemekteyiz .. !
yok biz ormanda avlanıyoruzHepsi adminin suçu av yasağını fazla takmış yazik
By admin bana gareziniz ne acaba ?yok biz ormanda avlanıyoruz
garez mi estafurullah duymamış olayım ben öle bi insan mıyım 1-0-2 hangisiBy admin bana gareziniz ne acaba ?
0garez mi estafurullah duymamış olayım ben öle bi insan mıyım 1-0-2 hangisi
şimdi ben sana sordum 1-0-2 hangisi dedim sen 0 sectin peki sorabilir miyim neden 0 ı sectin
Tamam susuyorum fazla göze battım iyi ve ya kötüye karşı negatif kalmak istedimşimdi ben sana sordum 1-0-2 hangisi dedim sen 0 sectin peki sorabilir miyim neden 0 ı sectin
Vites arttırıcaz biraz..seni de 100 yapmamız lazım nası olacak
Şakasına takılıyorum istediğin gibi yorum yapabilirsin yaniTamam susuyorum fazla göze battım iyi ve ya kötüye karşı negatif kalmak istedim
demekki garanticisin peki ama bence risklerde alman lazım gerektiği yerlerdeTamam susuyorum fazla göze battım iyi ve ya kötüye karşı negatif kalmak istedim