- 362
- 60
- 28
Astalavista eyvallah kardesim ben bu bonusu almamistim simdi aldim saolasin sana laf eden gotunde amk....Baskan lutfen boyle götleri forumda barindirma
İlk senden başlayalımAstalavista eyvallah kardesim ben bu bonusu almamistim simdi aldim saolasin sana laf eden gotunde amk....Baskan lutfen boyle götleri forumda barindirma
~ Roman Yazsan Alıp Okumayan Şerefsizdir .1972 de kullanmıştım bunu, o zaman comodor vardı Spin çevirmek zor olmuştu.
72 güneş tutulmasında alayazı'da rakı içiyoduk.Hava birden kararınca,Nebi dayım;Rakıyı tekelden almadınız mı,son rakamına bakın şişenin dedi
Bn oldum rskidrn uyeydim giremedim. Yenidrn uye olmayı denetekrar üye olup alabilcekmiyiz?
ncanlı destek kapalı
buyrun dostlar canlı destek linkicanlı destek kapalı
bende eski üyeyim de üyelikler iptal olmuş dedi arkadaş ondan sordum alabilceksek üye olalım tekrar den yoksa vermiyolarsa uğraşmayalımBn oldum rskidrn uyeydim giremedim. Yenidrn uye olmayı dene
Alabilir sinbende eski üyeyim de üyelikler iptal olmuş dedi arkadaş ondan sordum alabilceksek üye olalım tekrar den yoksa vermiyolarsa uğraşmayalım
Dalgamı geçiyorsun gece geceAcik destek alın
Yok kardeşim açık şuan aldım benDalgamı geçiyorsun gece gece