- 1,719
- 724
- 113
saolhayırlı olsun üstad
saolhayırlı olsun üstad
Girilmiyor twitter dan takip et ordan paylasacsklarmisgençler timebetin yeni giriş adresi nedir bilen varsa uşabailen varsa atabilirmi
kim dedi kardeşimGirilmiyor twitter dan takip et ordan paylasacsklarmis
tm kardelim banada dediler birazdan yayınlacaklarmış sosyal medya hesaplarındankim dedi kardeşim
çok az şarjın kalmış %6Kuponu yaptık ama maç.kazanc miktarı 100 ve 100 yatırım şartı istiyor site guvenilirmi bilemedim Ekli dosyayı görüntüle 2587
Bilmiodumçok az şarjın kalmış %6
Bilmiodum
şimdi sana yatır die bişe söleyemem ama yatırma da diemem tercih senin ama ben senin yerinde olsam yatırırdım ama ben benim sen sensin ona görePüf ben ne sordum siz şarj diosunuz soguk su mu içim
Link varmıdün akşam direk yüklemişdi bonusu ana betrolex
Ben ozellden şifreyi yazim siz oynayın o zamansiteye içim sinmedio yuzden diorum ya ben olsam yatırırdım die
Site linkw atar misin girilmiyo bu likten
Link atar misinBen ozellden şifreyi yazim siz oynayın o zamansiteye içim sinmedi
Yatırım şartı yoktuKuponu yaptık ama maç.kazanc miktarı 100 ve 100 yatırım şartı istiyor site guvenilirmi bilemedim Ekli dosyayı görüntüle 2587
Malesef artik var 40 yilin basi sans güldü oda qursagimiza tikildi bonusun hepsini verseler gene yatırıcamm ama 100 lira için değmezYatırım şartı yoktu