Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Tipbom 800 Freespin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

reco2828

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
285
66
28
Motor hatası dio aktif olmuyor canlı i destek yok yardımcı olun

BonnieParker

Tabi efendim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,712
1,070
113
Bonusu paylaşan kişi sitenin adamıdır inanmayın sitede ki ismi Abuzerkömürcü

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
131
37
28
Bonus eklendi fakat aktif edemiyorum, bonus motor hatası diyor, ne yapıcaz

hero1403

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,690
1,771
113
Site motor yağı bile koymamış iyiki üye olmadım :d

ugur522

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
69
28
18
Daha öncede santosbet yatırıma ek fs vermişti. Aynı sorun ordada vardı ve spinler yanmıştı :) boşuna beklemeyin. Yok bakım yok çalışma diyorlar hiç bir bakım 2 saat sürmez

meltem100

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8
4
3
Bence üye toplamak için yapmışlar bunlar paylaşandı sitenin adamı herkeste görünce yumuldu motor hatası güncelleme VS filan dicekler sonrada kampanya sona ermiştir hep aynı şeyler

forzatamer42

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
158
40
28
Eklense de vermiyor ki motoru bozulmuş sitenin öyle diyor 😁

Akaym16

Üye
Yeni Üye
12
1
3
banada gelmiyor buraya yazdım sebebini bilen varmı diye bir Allah'ın kulu cevap vermedi çekiliş yapsam anında dolar burası

Knk hangi hat kullanıyorsan operetoru arayıp reklam ve spam mesajlarını almak istiyorum de büyük ihtimalle operetor engellemiş reklam ve spam mesajları benimde başıma gelmişti arayınca yardımcı oldular bir dene istersen

gece1524

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11
4
3
800 deneme free spin veriyor 8000tl yap 500tl çek ben aldım ödeme yapılmıştır ekran görüntüsü mevcuttur
Mail attım cevap yok canlı destege bağlandım 90 sıra bekledim sıra bana geldi yazdım görüşmeden ayrılıp sonlandırdı sonra aktiflikten çıktı site beş para etmez boşa zaman harcamayın bı bok çıkmaz zaten boşa para yatırım yapıp sitede oynamayin

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,501
4,306
113
Knk hangi hat kullanıyorsan operetoru arayıp reklam ve spam mesajlarını almak istiyorum de büyük ihtimalle operetor engellemiş reklam ve spam mesajları benimde başıma gelmişti arayınca yardımcı oldular bir dene istersen
reis mevcut sitelerden geliyor ama yada başka yeni üye olacagim yerlerden bazılarından geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...