- 7,501
- 4,306
- 113
ne yapmak lazim
Canlı destek geçici hizmet dışı olduğu yazıyor üye olunurken SMS gelmiyorBonus talepte yok canli destekyok k nerden alcaz
banada gelmiyor buraya yazdım sebebini bilen varmı diye bir Allah'ın kulu cevap vermedi çekiliş yapsam anında dolar burasıCanlı destek geçici hizmet dışı olduğu yazıyor üye olunurken SMS gelmiyor
banada gelmiyor buraya yazdım sebebini bilen varmı diye bir Allah'ın kulu cevap vermedi çekiliş yapsam anında dolar burası
Mail attım cevap yok canlı destege bağlandım 90 sıra bekledim sıra bana geldi yazdım görüşmeden ayrılıp sonlandırdı sonra aktiflikten çıktı site beş para etmez boşa zaman harcamayın bı bok çıkmaz zaten boşa para yatırım yapıp sitede oynamayin800 deneme free spin veriyor 8000tl yap 500tl çek ben aldım ödeme yapılmıştır ekran görüntüsü mevcuttur
reis mevcut sitelerden geliyor ama yada başka yeni üye olacagim yerlerden bazılarından geliyorKnk hangi hat kullanıyorsan operetoru arayıp reklam ve spam mesajlarını almak istiyorum de büyük ihtimalle operetor engellemiş reklam ve spam mesajları benimde başıma gelmişti arayınca yardımcı oldular bir dene istersen
Spinleri nasıl aktif ettin
ara ödeme bu çekiyoruz 500ü
Onu bilmiyorumreis mevcut sitelerden geliyor ama yada başka yeni üye olacagim yerlerden bazılarından geliyor
Hayırlı olsun knk hangi site buSpinleri nasıl aktif ettin
Bunlar tokatcı büyük ihtimalle 1 saat bekledim canlı destek bağlandı motor hatası var diyorum yüzüme kapattı bu site dolandırıcı heralde800 deneme free spin veriyor 8000tl yap 500tl çek ben aldım ödeme yapılmıştır ekran görüntüsü mevcuttur