Vedocan01 kullanıcı adım benım var dostumLadesbete uyeligi olmayan varmi eger yoksa dm atsin 50 ekletcem güvenilir kisi olursa minnettar olurum 😂😂😂
Vedocan01 kullanıcı adım benım var dostumLadesbete uyeligi olmayan varmi eger yoksa dm atsin 50 ekletcem güvenilir kisi olursa minnettar olurum 😂😂😂
kardesim ben cekim yaptm bilgin olsun o değil 50 attım salladım cewrimini yapayım da cekimi yapayım diye dakka 90 da pendik macına gol olur 3.70 a mac geldi anasını satımödüyorsa para bulucam birinden dostum o yuzden yazdim
Çekim yapan dostlarım varsa ekran atabilirmi
Çekim yapan dostlarım varsa ekran atabilirmi
linkSağol dost bizde aldık bakalım inşallah çeviririz ,sembolbet 20 TL frebet veya 30 fresipin veriyor alan kullanan varmı ?
Sorma ondan bile az cektim 1 gün once bonus çevrilmişti 650 tl tuttu kupon uzun süredir hatta baya suredir 4 mac kombine yapmiyordum o geldi Bugunde dedim 50 yatirip alayim 150 yi yatirimida cewirmek icin salladim pendik maci wardi bitmek üzere hemen sonuclansin diye 3.7 orana bastim 50 yi oda geldi hesap 1000 tl oldu 150 cektik saka gibi sitede ne oynasam geliyordu. 150 cektim baska yere attim yatti orda ilk kuponda tek mactadost deneme bonus değil sadece attığın kuponun ödemesini almışsın :ADSAS
şansını o sitede deneyecektin kral üzdü vallaSorma ondan bile az cektim 1 gün once bonus çevrilmişti 650 tl tuttu kupon uzun süredir hatta baya suredir 4 mac kombine yapmiyordum o geldi Bugunde dedim 50 yatirip alayim 150 yi yatirimida cewirmek icin salladim pendik maci wardi bitmek üzere hemen sonuclansin diye 3.7 orana bastim 50 yi oda geldi hesap 1000 tl oldu 150 cektik saka gibi sitede ne oynasam geliyordu. 150 cektim baska yere attim yatti orda ilk kuponda tek macta
Sorma yaw şans işte..şansını o sitede deneyecektin kral üzdü valla
Reis walla yatirdim çektim ben hatta havale dedi fircaladim m.temsilcisini ben papara ile cekmek istiyorm diye.. ( kuzenin paparasinj kullanıyorum onun üstüne hesap açmıştım) yatirdim oynadim kupon bile 185 tl werdi ama malesef 150 cektim 2 dakka icinde gönderdiler walla..dost yatiriyorumson parayi insallah bakalim
dostum payfixle yatirmaya calistim site calismiyor simdi papara ile yatiracagim. Bi de canli destek 150tl ekledi bakiyeye yatirim yapmadan biraz degisik site ama cekim gelirse sikinti yok bakalim tesekkur ederim risk aldigin icin deReis walla yatirdim çektim ben hatta havale dedi fircaladim m.temsilcisini ben papara ile cekmek istiyorm diye.. ( kuzenin paparasinj kullanıyorum onun üstüne hesap açmıştım) yatirdim oynadim kupon bile 185 tl werdi ama malesef 150 cektim 2 dakka icinde gönderdiler walla..
papara hesap bilgisi isteyip mi yatiriyoruz yoksa yatirim tutarini yazinca baska siteye mi yonlendiriyor dost?Reis walla yatirdim çektim ben hatta havale dedi fircaladim m.temsilcisini ben papara ile cekmek istiyorm diye.. ( kuzenin paparasinj kullanıyorum onun üstüne hesap açmıştım) yatirdim oynadim kupon bile 185 tl werdi ama malesef 150 cektim 2 dakka icinde gönderdiler walla..
Kardesim kusura bakma mac izliyordum gec cewap yazıyorm canli destekten iste veriyor cekerdende banka hawalesi felan diyordu ama ben papara verdim geldi..papara hesap bilgisi isteyip mi yatiriyoruz yoksa yatirim tutarini yazinca baska siteye mi yonlendiriyor dost?