- 71,313
- 43,852
- 113
4.5 sarı kart alt oyna keyfine bakispanya maçından başla dost
4.5 sarı kart alt oyna keyfine bakispanya maçından başla dost
5-6 yıl önce bir site vardı tipsterlar şeffaf bir şekilde tahminlerini yazarlardı ve her birinin aylık,yıllık istatistiğini görürdün. 1.6-1.7 oranlara oynayıp yüzde 80-85 başarı sağlayanlar vardı ve belli bir ücret karşılığı o tipsterı tkaip edebiliyordun. Var mı bildiğiniz benzer platform ? türk yok ama yabancı vardır belki. san zamanlarda tahminlerim çok kötü
kürşat tavşan değilmi bu
😁😁 bunların taktik şuydu : maç berecez diyorlardı ama özelden veriyorlardı 100 kişiye 100 farklı maçı 0dan 1 va veriyorlardı. 10 tanesi tutunca 2. maç paralı diyorlardı. 10 oranı tutturan adam tabi gaza gelip ödüyordu 😁Sene 2014 felan facebookta zakumitips diye biryer vardı haftalık üye olduydum telefonla arayıp maçları veriyorlardı ama böyle 0dan 1 felan hiçbir zaman tutmadı dolandırıldım
tavşan olsa dört ayaği olurdu dostkürşat tavşan değilmi bu
Valla öyle imrendim yaptıydım bi hata nesineden theyoda bide kursattavsan vardı onlar iyiydi😁😁 bunların taktik şuydu : maç berecez diyorlardı ama özelden veriyorlardı 100 kişiye 100 farklı maçı 0dan 1 va veriyorlardı. 10 tanesi tutunca 2. maç paralı diyorlardı. 10 oranı tutturan adam tabi gaza gelip ödüyordu 😁
Aynen şuan serbest parayla oynuyorkürşat tavşan değilmi bu
holi jojo mat grubu bunun diyorlardı 3-5 sene önce ne kadar doğru bilememAynen şuan serbest parayla oynuyor
İnstada sayfası var mac tahmin ediyor uygulama yapmış kendine paralı😂holi jojo mat grubu bunun diyorlardı 3-5 sene önce ne kadar doğru bilemem
bu siteler bunun olsaydı tahmin falan uğraşmazdı bence demekki onun değilmişİnstada sayfası var mac tahmin ediyor uygulama yapmış kendine paralı😂
Şuan da uygulaması var app ve ios da tavsantvValla öyle imrendim yaptıydım bi hata nesineden theyoda bide kursattavsan vardı onlar iyiydi
Adam işi biliyor hemde çoğu kişiden daha iyi ama keşke diğer boyuta gitmeyip adını lekelemeseydibu siteler bunun olsaydı tahmin falan uğraşmazdı bence demekki onun değilmiş
Evet kral 😁kürşat tavşan değilmi bu
Diğer boyut? Andromeda mı?Adam işi biliyor hemde çoğu kişiden daha iyi ama keşke diğer boyuta gitmeyip adını lekelemeseydi
Maçkolikte var reis yorumcular onların kazandırma oranı bayağı yüksek yeni güncelleme geldi son tahminlerinin kaçının tuttuğu belli oluyor. Adamlar gayet başarılı bu konuda5-6 yıl önce bir site vardı tipsterlar şeffaf bir şekilde tahminlerini yazarlardı ve her birinin aylık,yıllık istatistiğini görürdün. 1.6-1.7 oranlara oynayıp yüzde 80-85 başarı sağlayanlar vardı ve belli bir ücret karşılığı o tipsterı tkaip edebiliyordun. Var mı bildiğiniz benzer platform ? türk yok ama yabancı vardır belki. san zamanlarda tahminlerim çok kötü
Siz de harbi sıkıntılar varDiğer boyut? Andromeda mı?
O grup İlker Zorlu diye Kıbrıslı bir adamın bu elemanla alakası yokholi jojo mat grubu bunun diyorlardı 3-5 sene önce ne kadar doğru bilemem