- 103,186
- 154,297
- 113
şöyle bi kupon yaptım
Harbiden guzel kupon Leipzig korner takimidir oynarsa baskikili baslarsa tek basina o korneri atar Lille Ajax tutarsa bence bu kupon icerde tahminimce 3 golde kalmaz ya 2 gol ya 4 ve ustu olur bol sanslarşöyle bi kupon yaptım
senin korneri de aldım bakalım korner deniyelim dedik hadi bakalımHarbiden guzel kupon Leipzig korner takimidir oynarsa baskikili baslarsa tek basina o korneri atar Lille Ajax tutarsa bence bu kupon icerde tahminimce 3 golde kalmaz ya 2 gol ya 4 ve ustu olur bol sanslar
Guzwl geliri var kupon guzelsenin korneri de aldım bakalım korner deniyelim dedik hadi bakalım
ma sonuclarını gene yakalamısım senın kupon hep cortlamıs1)BARCELONA-DORTMUND:MS0
2)SLAVİA-İNTER:IYMS:2/0
3)LİVERPOL-NAPOLİ:MS0
TByarın alırım bu maçlardan uzak durun.
Şerefsiz lille atamamış mi bi golşöyle bi kupon yaptım
Helal olsun kuponun tutmus oynamadin di miS.prag - Inter ms2
Zenit - Lyon ms1
Barcelona - Dortmund 3.5 üst
Ya tutmusma sonuclarını gene yakalamısım senın kupon hep cortlamıs
düşün yaa güzelim kupon tek golden yatıyor.. kararsız kaldığım için ajax maçını sordum burdan KG 2,5 üst olur dendi baktım üst daha iyi geldi iki şekilde tutmadı zaten sağlık olsunŞerefsiz lille atamamış mi bi gol
Aynendüşün yaa güzelim kupon tek golden yatıyor.. kararsız kaldığım için ajax maçını sordum burdan KG 2,5 üst olur dendi baktım üst daha iyi geldi iki şekilde tutmadı zaten sağlık olsun
@Shellac bak ben de bunu yazmisim2.5 ust oynayacagina 3.5 ust oyna hep takip ederim genelde ilk macta kac gol oluyorsa 2. Macta ayni rakamda gol olmuyor ya 2 gol olur ya da 4 ve ustu gol olur
NBA için tahminler varsa yapalım güzel bi kombine.. bazıları başlamış 04.00 da var..Aynen
Ama yazık olmuş
Üzüldüm
2 veya 4 gol bilemiyoruz ki o an düşünüyoruz duyoruz böle daha iyi ama olmadı@Shellac bak ben de bunu yazmisim
@Shellac Flamengo Ceara ilk yari kg var oyna ilk golu dep atar ev zafer sarhosu sampiyonlugu da garantilediNBA için tahminler varsa yapalım güzel bi kombine.. bazıları başlamış 04.00 da var..
aynı şekilde bende onun için bildiğiniz güvenen varsa yazsın ona göre birşeyler yapalımNBA ile.pek aram.yok
Ama.mac olmayınca mecbur oynadım.
Deplasman golune girFlamengo 10 dakika olmuş gol yok ilk yarı KG olur mu