- 4,054
- 2,819
- 113
Meil attim sordum bakalim cevap gelince yazicam herkes benim gibi sorgulasa saka maka ulke kurtulur 😂
Ekli dosyalar
-
220.9 KB Görüntüleme: 43
Bu araba yerli değil o yüzden pahallı dostumBu araba yerliyse neden bu fiyat bilgisi olan varmı bana sacma geldide 1 tonluk demir ve batarya olan bi araç ..
parçaları dışarıdanmi alınıyor sen şimdi bunu yazarak buradaki herkesi inandırdin oylemi git iyice arastir öğren gel ondan sonra burda yorum yapYerli dediğine bakma çoğu parçası yurt dışından geliyor zaten onlardan da vergi alınıyor ekstradan da o ülkelerin aldığı vergiler de var oda bize girmiş oluyor
Şu zamanda üretilen yerli otomobil TOGG’un yüzde 51’i yerli iken geri kalanı yabancı üretimdir.parçaları dışarıdanmi alınıyor sen şimdi bunu yazarak buradaki herkesi inandırdin oylemi git iyice arastir öğren gel ondan sonra burda yorum yap
ooo tayibcimiyiz reis benide alsaniza araniza nereye basvurcazzBizim ehonomimiz çoh eyi gardaşum. Tugg yerli ve milli 2milyar olzada alınur. Elin gavuru bara yiyeceğine benim esnafım yisin. Bunlar hep amarıganın oyunları fedö oradan bize bulaşmaya devam ediyor yeenim.
Hükümetle devlet farklı şeyler bu devlet asırlardır vardı asirlarcada var olacak baştaki üç beş cakali devlet sanıp memlekete küs olunmaz.Dünyanın en zengini olsam bile Türklerin yaptığı cikleti bile almam.Simdi zenginsen zaten daha pahalı kalitelilerini alırsın diceksiniz.100 araba koysam garajıma yine togg olmaz içinde.Nefret ettirdiler son 20 yılda hicbir milli duygum kalmadı.Not : çürük alabilecekken tabip binbaşı ile tartışıp askere gitmek istiyorum ben diyen bir adamdım.soguttular herseyden.ülkede hersey siyasi show ve boktan
Ben bu ulkeyi akpden daha iyi yonetebilecek tek bir parti olduguna inanan birine psikolog raporu tavsiye ederim. Akp' nin bir proje olduguna inanan biriydim ta ki muhendislikte gelisip azerbeycanın ermeni ordusunu 2 kere rezil kepaze edip pkk' nın a..na koyana kadar. Bu ulkede ana muhalefeti ulkeyi pkkya satarken hem de. Her ne kadar gazze konusunda korkak olsa da hic bir piyon devlet savunma sanayiye bu kadar yatirim yapmaz.Hükümetle devlet farklı şeyler bu devlet asırlardır vardı asirlarcada var olacak baştaki üç beş cakali devlet sanıp memlekete küs olunmaz.
Ya oyle degilse burda kandirildim yazican demiBizim ehonomimiz çoh eyi gardaşum. Tugg yerli ve milli 2milyar olzada alınur. Elin gavuru bara yiyeceğine benim esnafım yisin. Bunlar hep amarıganın oyunları fedö oradan bize bulaşmaya devam ediyor yeenim.
Dacialara, fiatlara zaten 1 milyondan aşağı istemiyorlar. Evet pahalı fakat piyasa koşullarına göre arabanın fiyatı gayet uygunBu araba yerliyse neden bu fiyat bilgisi olan varmı bana sacma geldide 1 tonluk demir ve batarya olan bi araç ..