- 536
- 559
- 93
Zaten dalas gelirde milvakto lilard var ona güvenim sonsuz vermez burdanAyenen su üçlü gelirse clavnıdı rahat izleriz
Zaten dalas gelirde milvakto lilard var ona güvenim sonsuz vermez burdanAyenen su üçlü gelirse clavnıdı rahat izleriz
atlanta gaza bastı mola geldi bakalım dost umarım gelirAyenen su üçlü gelirse clavnıdı rahat izleriz
atlanta hayata döndü 50-51Zaten dalas gelirde milvakto lilard var ona güvenim sonsuz vermez burdan
atlanta nın bu yönünü seviyorum adamlar 15 fark yesede maç bitmeden yenildim demiyorlarny tamamen 3lüklerle hayatta atlanta 3lüklere cevap verince iş değişti
ny boş 3 lere devam ederse atlanta sağlam vurup geçecek gibi bi his varatlanta nın bu yönünü seviyorum adamlar 15 fark yesede maç bitmeden yenildim demiyorlar
hayvan gibi boş geçtilerny tamamen 3lüklerle hayatta atlanta 3lüklere cevap verince iş değişti
knicksin yaptığını atlanta yapmaya başladı boş 3 sallıyorlar içerden oynamak varkenhayvan gibi boş geçtiler
eşit bitirdiler bakalım yener gibi atlanta mallık yapmazsaknicksin yaptığını atlanta yapmaya başladı boş 3 sallıyorlar içerden oynamak varken
yazarken 3 sapladı 55*55
Artı 1 el geliyor suanneyse ilk yarı güzel 57*56 kapattık güzel geri dönüş
bucks 18 farkta, dallas her türlü akıyor, şu atlantayı da getirdik mi tadından yenmez. cle'yi de ayarlıyacaz artıkArtı 1 el geliyor suan
Ayenen su Atalanada garantilediydi iy rahat beklerdik clavnıldı diğer 2 si geldi benim gözümde. Bu atalantayı kim vermişti bulacam şimdibucks 18 farkta, dallas her türlü akıyor, şu atlantayı da getirdik mi tadından yenmez
Buldumatlanta - 2-5 al
ben verdim doğru 😀 ama şuan gayet ortada maç kankaBuldum
Knk bi sana birde clevnıd diyen arkadaşa kaldık senin kuponda yatmış geçmiş olsun bu kuponlar gelirse 3kisi seçecekmiş yarın icin 500 er Yolacam yarın akşam etkinlik açarlar bende katılırım malum ben 3 4 günde bir yatırıyorum o aralar param olmuyorben verdim doğru 😀 ama şuan gayet ortada maç kanka