- 31,888
- 13,783
- 113
Hic alakası yok valla 😐Parayi vurmussun diyorlar ekremabi
Hic alakası yok valla 😐Parayi vurmussun diyorlar ekremabi
Ne kadar vurdun tolga kardes bu kadar mutlu olmussunBeyler dm den 5 kişiyle iletişime geçtim suana nakadar bu kadar yüksek veren birini etkinlik veya ödülde görmedim ama ben vercem dm gelen ler yazsın konuşalım
Sana attimi eko sans parasiHic alakası yok valla 😐
ah şuan herkes ayrı bi hayal kurup bekliyor gelsede 5 katlasam şöyle yapsam böyle yapsam ansızın geldiğinde de 0 lıcanız 😀Onda şüphe yok dost aynen takilmaca
Atmadı 😑Sana attimi eko sans parasi
Muhtemelen sabaha karsi gelir ben uykudayken o yüzden sifirlayamam uyanir uyanmaz sifirlarim amaah şuan herkes ayrı bi hayal kurup bekliyor gelsede 5 katlasam şöyle yapsam böyle yapsam ansızın geldiğinde de 0 lıcanız 😀
uyuya kalanın avını avlarım ha 😀Muhtemelen sabaha karsi gelir ben uykudayken o yüzden sifirlayamam uyanir uyanmaz sifirlarim ama
Simdiye kadar atmış olsa 5 kez yatmıştım dost nasip 6.da gelirse tuttururuz belki 😂ah şuan herkes ayrı bi hayal kurup bekliyor gelsede 5 katlasam şöyle yapsam böyle yapsam ansızın geldiğinde de 0 lıcanız 😀
hadi benden size kıyak wp den yazıyorum tolgacığımaSimdiye kadar atmış olsa 5 kez yatmıştım dost nasip 6.da gelirse tuttururuz belki 😂
Sende haklısınEkrem kazansa söyler mi av saçma saçma cümleler
5 kisiye attim hic benim attigim kadar yuksek odul atani gormedim falan yazmis kac para atmis merak ettim ondan sordum.varmi burda sans parasi alanAtmadı 😑
ekrem abi doğru muSende haklısın
600 felan galiba5 kisiye attim hic benim attigim kadar yuksek odul atani gormedim falan yazmis kac para atmis merak ettim ondan sordum.varmi burda sans parasi alan
Haklı olacam ben zaten bundan sonra akıllandıkSende haklısın
Var emmi de bnde fix olmadı icin ibandan atacaktı sabah oda olmadı5 kisiye attim hic benim attigim kadar yuksek odul atani gormedim falan yazmis kac para atmis merak ettim ondan sordum.varmi burda sans parasi alan
Instagram twitter facebook e devlet heryerden yazıldı engellendikhadi benden size kıyak wp den yazıyorum tolgacığıma
1 kisiyemi600 felan galiba
Gardsm diysa doqruekrem abi doğru mu