- 534
- 558
- 93
Kardeşim yeterki kupon gelsin biraz baskı yaparız alırız yani olmadı ne kadar platform varsa yazarız daha önce 15 bin cektim 30 dk ödemediler bende süpeye düştüm sen böyle diyinceSite sıkıntılı umarim gelir
Kardeşim yeterki kupon gelsin biraz baskı yaparız alırız yani olmadı ne kadar platform varsa yazarız daha önce 15 bin cektim 30 dk ödemediler bende süpeye düştüm sen böyle diyinceSite sıkıntılı umarim gelir
Sürekli oynuyosan sıkınti olmaz dost bakalim bekleyelimKardeşim yeterki kupon gelsin biraz baskı yaparız alırız yani olmadı ne kadar platform varsa yazarız daha önce 15 bin cektim 30 dk ödemediler bende süpeye düştüm sen böyle diyince
hangi siteSürekli oynuyosan sıkınti olmaz dost bakalim bekleyelim
Oynuyorum genelde 5 ve 15 düzenli 5k arası yatırım yaparım ama Çekim yaptık burdan hep kardayımSürekli oynuyosan sıkınti olmaz dost bakalim bekleyelim
aite neresiBaşka sitelerde VIP ben 2 yatırdım burya ben 20 bine birsey kaybetmem ma onlar çok şey kaybeder her yerde yayayarım isimlerini
relax dost kupona focus önce bi gelsin deBaşka sitelerde VIP ben 2 yatırdım burya ben 20 bine birsey kaybetmem ma onlar çok şey kaybeder her yerde yayayarım isimlerini
aynenrelax dost kupona focus önce bi gelsin de
Dur bakalim dost daha bisey yapmadilar sakinBaşka sitelerde VIP ben 2 yatırdım burya ben 20 bine birsey kaybetmem ma onlar çok şey kaybeder her yerde yayayarım isimlerini
Mislibethangi site