- 31,997
- 15,763
- 113
temiz oynuo clev
Tebrikler geldi sayılır değil artik geldiBuda geldi sayılır bir dk beyler ss leri arka arkaya atacam bu maç bitsin 4 kişiye güzel bir şey salayacam simdi
Tebrikler kankaİnsalah şimdi 3 siteyi paylaşacam bazı enayiler çıkar bu kazançlar blakjekten kuponu oynandıktan sonraki yatırmlarım
Hayırlı işlerİnsalah şimdi 3 siteyi paylaşacam bazı enayiler çıkar bu kazançlar blakjekten kuponu oynandıktan sonraki yatırmlarım
Tebrıklerİnsalah şimdi 3 siteyi paylaşacam bazı enayiler çıkar bu kazançlar blakjekten kuponu oynandıktan sonraki yatırmlarım
Aynen bu günde söyle 10 15 vurdum 5 gün daha girmemHayırlı işler
Ben olsam sıfırlardım şimdiye sen akıllı oynuyosun vallaAynen bu günde söyle 10 15 vurdum 5 gün daha girmem
4 kişiyi seçtin mi dostAynen bu günde söyle 10 15 vurdum 5 gün daha girmem
Ogren ogrenBen olsam sıfırlardım şimdiye sen akıllı oynuyosun valla
Knk kumarı bagımlıga döktünmü kaybedersin bügün aldığım yada Verdi’nin ara vercen şart kafayı rest Atacan gelecenBen olsam sıfırlardım şimdiye sen akıllı oynuyosun valla
Hiç bilmiyorum ki dost varsa yoksa kayıpOgren ogren
Onu ıyı yoneten kazanıyo zatenHiç bilmiyorum ki dost varsa yoksa kayıp
Çok haklisin valla bende direk borca vermeye çalışıyorum yoksa elimdeki de gidiyoKnk kumarı bagımlıga döktünmü kaybedersin bügün aldığım yada Verdi’nin ara vercen şart kafayı rest Atacan gelecen
Öyle cidden bulaşmaz olaydım hiçOnu ıyı yoneten kazanıyo zaten