- 536
- 559
- 93
Akıyor bu akşam bir tur avitor denedim gelene bak
Ekli dosyalar
-
807.9 KB Görüntüleme: 9
MasallahAkıyor bu akşam bir tur avitor denedim gelene bak
Yeter dost kaybetmeden çekim ver tebriklerAkıyor bu akşam bir tur avitor denedim gelene bak
Bizim intikamımizı da aliyo adamAkıyor bu akşam bir tur avitor denedim gelene bak
Sıte cok gosterme hesap patlatan cok basına gelmesınAkıyor bu akşam bir tur avitor denedim gelene bak
Daım olsunİstanbul ve paribudan çekimler gelince 4 kişiye 200 TL ben şimdi belirleyecek 4 kisiyi
👏👏👏İstanbul ve paribudan çekimler gelince 4 kişiye 200 TL ben şimdi belirleyecek 4 kisiyi
Kesene bereket kankaİstanbul ve paribudan çekimler gelince 4 kişiye 200 TL ben şimdi belirleyecek 4 kisiyi
Konu icinde ben ,pikacu ve athena var zaten çok zorlanmazsin millet uyuduİstanbul ve paribudan çekimler gelince 4 kişiye 200 TL ben şimdi belirleyecek 4 kisiyi
Dırek sectıklerıyle dm acsın bncede👏👏👏
Dost konu içinde paradan pek bahsetme . Boşa konu silinmesin
Abe ben😂Konu icinde ben ,pikacu ve athena var zaten çok zorlanmazsin millet uyudu
4 üncü olmaya,qeldm😂3 kisi var kafamdaki miktarı paylaştıracam üçünüzde payfix attın siteye atmadan ilk size atarım kural beli kupon yapılıyor 4 biri dağıtılıyor dağıtmayan yada uymayan bir kere yararlanıdıyla kalır
Ben bu profil fotosunu görsem direk atardım. Umarım seni de yakar dost😀Abe ben😂
Bu bir gapıstır cıkar cafanlıları😁Ben bu profil fotosunu görsem direk atardım. Umarım seni de yakar dost😀