- 31,951
- 15,755
- 113
Tolgacım sonra gelip bunu söylesen kimse sana tek kelime etmezdi ama sen gelip kimseyi kaale almadınDoğru kaybetmiştim dağıtımı yapamadım hırsıma yenil düşüp gece devam etmistim
Tolgacım sonra gelip bunu söylesen kimse sana tek kelime etmezdi ama sen gelip kimseyi kaale almadınDoğru kaybetmiştim dağıtımı yapamadım hırsıma yenil düşüp gece devam etmistim
Simdi telafi zamani demi @JoeQuanqaDoğru kaybetmiştim dağıtımı yapamadım hırsıma yenil düşüp gece devam etmistim
Ya aman tolgacum şimdi gene aynı telavi den yapcakSimdi telafi zamani demi @JoeQuanqa
Burdayım tolga@aSiRuH06 nerelerdeain kardes
Yolumuz yeşillikler olsun Tolga..Gelirse 3 kişi 100 @aSiRuH06
Hosgeldin asiYolumuz yeşillikler olsun Tolga..
Hb tolgam..ne yaptın sabahki betist konusunuHosgeldin asi
Ödemediler bende 100 TL saladım sweet tek attım 100 hiçbiryer vermediHb tolgam..ne yaptın sabahki betist konusunu
Dost çok bekledik gecelerce gelmedinDoğru kaybetmiştim dağıtımı yapamadım hırsıma yenil düşüp gece devam etmistim
Onların oduyecegi 1 k yi sen 4 yıl önce paranın para zamanı etkinlikte dağıtıyor dur..Şii et gitsin..canını siktigina degmezÖdemediler bende 100 TL saladım sweet tek attım 100 hiçbiryer vermedi
O günler bitti be asi NBA de yokOnların oduyecegi 1 k yi sen 4 yıl önce paranın para zamanı etkinlikte dağıtıyor dur..Şii et gitsin..canını siktigina degmez
O günlerde bu kadar site yoktu,,şike bu kadar açık beyanda değildi..neyse can sağlığı devam etsin o bize yeter bu saatten sonraO günler bitti be asi NBA de yok
Tolgacı küfür yasakNe bitmez basketmiş amkkkl
Sen amma bilenmişim banaTolgacı küfür yasak