Bana çekim geldi kalan bakiye hala hesapta10 dakikada gönderdi mi benim 30 saat oldu hesap bile sifirlanmadi 800 bekliyo heapta
Bana çekim geldi kalan bakiye hala hesapta10 dakikada gönderdi mi benim 30 saat oldu hesap bile sifirlanmadi 800 bekliyo heapta
bunlar siteyi yarım yamalak kurmuslar canli destek bile 1 saat yazmiyo tuhaf siteBana çekim geldi kalan bakiye hala hesapta
Neydi bu şimdiBeyler çekim yaparken hesap id diyor onu oyun içi id mi girdiniz çekimi alanlar ben öyle girdim desteğe sordum cevap vermediler sonra ödeme kısa sürede gelcek dedi 5.15 gibi saat 9.30 hala gelmedi acaba hesap id istenilen yeri yanlış mı yazdık
Aynısı 333spin veya 100 frebet bunuda alin
1000 yap 200 çek
10 dakikada gönderdi mi benim 30 saat oldu hesap bile sifirlanmadi 800 bekliyo heapta
[/QUO
Bana geldi inşallah sanada gelir
Ben freespin satın aldım 800 TL ye 23 lira verdi onca oynadım çıktımBana çekim geldi kalan bakiye hala hesapta
bana frespin yuklendi dedi ama yuklenen.bise yok hangi oyunda gecerli acaba frespinlerBen freespin satın aldım 800 TL ye 23 lira verdi onca oynadım çıktım
Canlı destek nerde var robot tan başka bişey yok ne salliyon birader bu sitenin adamimisinCanlı destek var nerde yok bilader sallamayın adama size iyilik yaramıyo
Nereden cekim verdin havale miBana çekim geldi kalan bakiye hala hesapta
Ödemiyor dostum 2 kişi ödeme aldım demiş diğerleri perişan gece 4.11 den beri çekim gelmedi en sonunda ödeme yapılmıcak dedi büyük ihtimalle site elemanı bu forumda benim yazdığım yorumları şikayet ettiler artık yüzüme söylediler ödeme yağmıcaz diye @Shellac hocam konu kilitNereden cekim verdin havale mi
Kim dedi odeme olmayacak diyeÖdemiyor dostum 2 kişi ödeme aldım demiş diğerleri perişan gece 4.11 den beri çekim gelmedi en sonunda ödeme yapılmıcak dedi büyük ihtimalle site elemanı bu forumda benim yazdığım yorumları şikayet ettiler artık yüzüme söylediler ödeme yağmıcaz diye @Shellac hocam konu kilit