Sevdanın 10 parmağında 10 marifet maşallah 🤣Bütün işleri sevda yapiyo, canlı destek, ödeme,mailler
Sevdanın 10 parmağında 10 marifet maşallah 🤣Bütün işleri sevda yapiyo, canlı destek, ödeme,mailler
Hocam benim bota yazmadığım kalmadı ama yarım saattir tık yokben bota deneme bonusu yazdım alev diye birisi bi anda cevap verdi kullanıcı adı ve hangi alanda istediğimi sordu sizde öyle yapın
"şimdi ekibime ilettim 5 dk içinde hesabını kontrol et" yazdıHocam benim bota yazmadığım kalmadı ama yarım saattir tık yok
Ne hikmetse banada aynısını yazdı 🤣"şimdi ekibime ilettim 5 dk içinde hesabını kontrol et" yazdı
Gece vardiyasinda... Sesli güldüm 😀😀Bana da o yazdı ama cevap vermedi , 15 dakikadır cevap yok.
Bonus kutusunu kontrol et usta aradaKullanıcı adımı sordu sonra firar ses yok
Ben 1 saatttir baglanamadim ,herkes hemen bağlandı anlamadım bu işiBota deneme bonusu yazdım mail istiyor desteğe bağlanan varsa söylesin nickimi ileteyim destek uyuyo
Bakiyom kanki yok yaBonus kutusunu kontrol et usta arada
Dedim ya gece vardiyasına tek eleman bırakmışlar45 dakikadır cevap gelmedi , bütün sitenin sorumlusu Sevda sanırım
Tatlı dille konuş, suyuna git.canlı destek yerine robot var bonus talep bölümü yok site adi zaten acaip robot ile anlasamıyoruz...