- 130
- 22
- 18
Mantıklı aslında Tongaya düştük o zaman iyilik yapayım derken arkadaş arada kaldı 😂Beyler adamın verdiği linkten üye olursanız ip cakismasi olur kendiniz yazın sitenin adresini öyle üye olun
Mantıklı aslında Tongaya düştük o zaman iyilik yapayım derken arkadaş arada kaldı 😂Beyler adamın verdiği linkten üye olursanız ip cakismasi olur kendiniz yazın sitenin adresini öyle üye olun
1 saat oldu hala isleme bile almadilarBuraya yatirim yapilmaz denemek icin cekim verdim yatirim yapmadan adamlar isleme bile almadilar
Bende çekim verdim gece çekimi yokmuş sabah 10dan sonra1 saat oldu hala isleme bile almadilar
Yatirim yapmadim ben oylesine verdim 😁Bende çekim verdim gece çekimi yokmuş sabah 10dan sonra
Gece yatırımı vardır amaBende çekim verdim gece çekimi yokmuş sabah 10dan sonra
Hahaha aynen site paraya yatmazsa iyidir sabah vericem görücezGece yatırımı vardır ama
23de bende vermiştim öylesine direk redd attılar mesaja 50tl yatırım şartı mevcjt diye düştğYatirim yapmadim ben oylesine verdim 😁
Neden sabah 10 markettemi çalışıyor acaba bunlar anlamadımHahaha aynen site paraya yatmazsa iyidir sabah vericem görücez
Bende anlamadım gece ne bok var saçma salak işlerNeden sabah 10 markettemi çalışıyor acaba bunlar anlamadım
Ödeme yapiyorBuraya yatirim yapilmaz denemek icin cekim verdim yatirim yapmadan adamlar isleme bile almadilar
Odeme aldinmi sen dostumÖdeme yapiyor
Konuyu silin madem millet mağdur olmasınÖdeme yapiyor
Ödeme yapması imkansız çünkü gece çekimi yok sitenin. Milleti oyalamayın boşuna canlı destek sıralarındaÖdeme yapiyor
Mq bende nerde kaldı diyordum normal de daha erken paylaşılırdıŞutbet 1290 tl çekim sadece 1 dk
Mhmmtyalti33