Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tottenham Chelsea Maçındaki İlginç Olay

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
Gördünüz mü beyler yaşananı? Eric dier macı bıraktı 1-0 gerideyken tuvalete gitti adam ahahaha
Herif gidince chelsea net bir tane gol kacırdı mourinho da cıldırdı sonra tuvalete gidip adamı sahaya geri getirdi adsahdjasd

TheBettor

'Je suis sentimental.'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
905
461
63
Evet aynen öyle oldu şansa denk geldik valla. O golu atsaydi Chelsea bitmişti iyi de yakaladılar o ara ama pas geçmemişti. En sonda da kol boyun sevinçle koşuyordu Mou :)

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
Evet aynen öyle oldu şansa denk geldik valla. O golu atsaydi Chelsea bitmişti iyi de yakaladılar o ara ama pas geçmemişti. En sonda da kol boyun sevinçle koşuyordu Mou :)
valla cok komik olaydı ya. nasıl cıkardı adamı tuvalletten acaba ne yasandı orada ahahaha fotograf düşmüş twittera eric dier sahaya gelirken şortu düzeltip öyle geliyor koridordan icerde şortunu bile giydirtmemiş mou adama :D

Eng5959

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
62
8
8
Ben bu real valencia macinin hakemin buz gibi golu iptal etti 350 tl den oldum 1.5 ust oynadim

Moderatör tarafında düzenlendi:

reis31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,160
760
113
Koskoca ingiltere de olan olaya bak aga ben birde bu dönemki ruslara denk geldim boş kaleye gol atmıyorlar

bertan1976

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,722
26
48
Gördünüz mü beyler yaşananı? Eric dier macı bıraktı 1-0 gerideyken tuvalete gitti adam ahahaha
Herif gidince chelsea net bir tane gol kacırdı mourinho da cıldırdı sonra tuvalete gidip adamı sahaya geri getirdi adsahdjasd
2 dedik tutmadı. 2.5 üst dedik oda tutmadı:D

mrpunk35

GODOMAN ÜYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,938
1,230
113
Tothenam aslari ikinci yari soktu. Aslinda mac oncesi 2 den 0 dusunulebilirmis. Ama tabi biz oynasak gelmezdi orasi da ayri

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,632
66,813
113

ositerio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
987
891
93
Gördüğüm en saçma olaylar bu ve bu Bi fas ligi maçına oynadım iy 0.5 alt 45+3 te pen6 oldu adam kaçırdı penaltıyı ama sahaya kedi girmiş iptal etti sonra attı yattım xjjdjs