- 87,866
- 47,752
- 113
Brom yanlis yazmis cekim gelirse diycekdi.Dostlar herkesin emeğine sağlık çekim gelirse @Hayat1kumar 3 arkadaşa dm atacak
Brom yanlis yazmis cekim gelirse diycekdi.Dostlar herkesin emeğine sağlık çekim gelirse @Hayat1kumar 3 arkadaşa dm atacak
Acikladim uzun bi msj yazdim onu okurmusunNeden noldu adamım
Bu siteden maç başlamadan yarım saat önce oynayacaksın o zaman sorun olmuyor canli oynarsan bahane üretiyorlarStarzbet
Eyvallah kazancınız daim olsunBrom yanlis yazmis cekim gelirse diycekdi.
Tmm okudum ins öbür site öder nediyelimAcikladim uzun bi msj yazdim onu okurmusun
2side ayni site iyi okumamissin broTmm okudum ins öbür site öder nediyelim
Ben ayrı siteden aldı sandım pardon starz betmi site pek iyi yorumlar yok son zamanlarda2side ayni site iyi okumamissin bro
Evet malesef oyle o yuzden cekim vermeden bisey yazmayalim dedik.cekim gelirse dmden ulasicam gerekli kisilereBen ayrı siteden aldı sandım pardon starz betmi site pek iyi yorumlar yok son zamanlarda
Gecmis olsunluk bi durum yok kardes zaten max 5k cekebilirdi bu gelsede site silcekdi gelen kazanci.adam cekim verdiGeçmiş olsun üzüldüm valla ne adi takımmış ilk çeyrek 36 at sonra 2 çeyrekte 29u atama
Umarım site yapmazArkadaslar cekim hala odenmedi arkadas sabah ise gidicek uyudu.sabah duruma gore bana yazicak ona gore aydinlatirim sizide