- 850
- 179
- 43
Kardeşim dalga geçme lütfen kaç gün oldu benden alalı 150 konturu kaç gün oldu halen Ödeme yapmadın telefonların kapalı cevap vermiyorsun bu ne oluyo simdi
Kardeşim bi insan neden 150 liralik konturu 75 yollar ya o an acil para ihtiyacı vardır ondan demi salı gününden beri para yollucak konuyu bilmeden birde adamı savunmaOgrenmis olduk @sonerdinho53 gel hele ne diyor bu arkadas sende azili dolandiriymissin
Ben savunmadim kardesim.savundugumu nerde gordun?Kardeşim bi insan neden 150 liralik konturu 75 yollar ya o an acil para ihtiyacı vardır ondan demi salı gününden beri para yollucak konuyu bilmeden birde adamı savunma
Benle dalga gecergibi anladım yazdığını oyuzdenBen savunmadim kardesim.savundugumu nerde gordun?
Yok be kardesim.bi dolandirici varsa bilelim onun pesindeyim benBenle dalga gecergibi anladım yazdığını oyuzden
olabilir500 limitim var 500 tl ye benzin alana 400 nakit alirim varsa yazsin bekliyom
Bana ulas dostum500 limitim var 500 tl ye benzin alana 400 nakit alirim varsa yazsin bekliyom