Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Trabzon'da Yusuf Yazıcı coşkusu! Yalnız bırakmadılar!

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
102,831
153,466
113

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Yusuf Yazıcı, Fransa'nın Lille kulübüyle transfer görüşmeleri yapmak üzere Trabzon'dan ayrıldı. Genç oyuncuyu bordo-mavili taraftarlar Fransa'ya coşkuyla uğurladı.

Bordo-mavili kulüpten ayrılma kararını açıklayan Yusuf Yazıcı'yı Trabzon Havalimanı'nda çok sayıda Trabzonspor taraftarı yolcu etti. Yazıcı'yı havaalanında pankart açarak meşalelerle karşılayan taraftarlar, sarılarak helalleştikleri oyuncuyla fotoğraf çektirdi.

TARAFTARLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Taraftarlara kendisini yolcu etmeye geldikleri için teşekkür eden Yusuf Yazıcı, "Şunu unutmayın ki ben gidiyorsam sizlerin sayesinde transfer oluyorum. Sizler benim her şeyimsiniz. Sizler benim kalbimdesiniz. Bir Erdoğdulu arkadaşınız olarak, bir kardeşiniz olarak Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeye gidiyorum. Lütfen desteğinizi esirgemeyin" diye konuştu.

unclaimed61

Yetkili bir abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,673
6,736
113
Çok şımarık biri aynı okuldaydik burnu hep havadaydi

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,623
1,982
113
Türk futbol tarihinin tl bazında en büyük bonservis bedeli ile yurt dışına transfer olan futbolcusu futbol ile içli dışlı olan arkadaşlar Avrupa transfer piyasasına baksanız Yusuf’un yarısı kadar etmeyecek olan futbolcular iki katı bonservis bedeli ile üst düzey takımlarda oynuyor millet olarak bana göre tek kötü huyumuz çekememezlik adam gitmiş para kazandırmış para kazanacak umarım başarılı olur
Rabbim yardımcısı olsun

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
102,831
153,466
113
Türk futbol tarihinin tl bazında en büyük bonservis bedeli ile yurt dışına transfer olan futbolcusu futbol ile içli dışlı olan arkadaşlar Avrupa transfer piyasasına baksanız Yusuf’un yarısı kadar etmeyecek olan futbolcular iki katı bonservis bedeli ile üst düzey takımlarda oynuyor millet olarak bana göre tek kötü huyumuz çekememezlik adam gitmiş para kazandırmış para kazanacak umarım başarılı olur
Rabbim yardımcısı olsun
Şimdi işte oynadığı takıma bakıyorlar liğe bakıyorlar kaliteye bakıyorlar ona göre fiyat biçiyorlar, cengiz'e bak çıkış yapıyor hangi takımda da Roma da ordan daha kolay satılır yüksek bir mevlaya, oynadığın takım liğ çok önemli:)