- 730
- 116
- 43
ben doğrulama yaptım 1 saat içinde yattı bonus adınızı ve soy adınızı büyük harlerle yazın
Reis dogrulamayi nasil yapicazBen Dogrulama yaptim kisa surede yuklendi
Tek mac oluyor 1.80 orandanKimlik onayı yaptım 3saniye sonra siteye girdim yatmış bide şartlar değişmiş tekli 2 oran birden fazla maç 1.80 oran olmuş alt üst vs şart yazmiyor
Kesinlikle 79 bin ödemez siteyi bilmiyorum ama enfazla belki 500 öderbeyler bi arkadasım aranagoal24 sitesinde 75 tl deneme bonusu almıs suan hesabında 79 bin tl si var site yatırım istiyomus 250 tl bilgisi olan varmı bana pek inandırıcı gelmedi o kadar parayı verceği ama sizlere sormak istedim
Yine kabul erdi bonus yatırıldı ama yokben doğrulama yaptım 1 saat içinde yattı bonus adınızı ve soy adınızı büyük harlerle yazın
jasminbetin içinden geçeyim ben sabahtan beri aynı mesajı 50 kere attılarkardeşler bu site neredeyse 1 gün olan tutan ve kazandığı onaylanan kupon kazancımı eklemiyor.8 mesaj salladım tık yok.canlı yardımları zaten pert.bence bu site ödeme yapmaz kimlik bilgisi topluyorlar.bu arada yatırımlı bir bonus haberim var almayan varsa ve işine geliyorsa.ben paylaşayım da isteyen alır isteyen almaz.
www.jasminbet162.com
Maksimum çekilebilecek miktar 100 TL dir. Çekim yapılabilmesi için min. 100 TL yatırım yaparak min. 1,50 orandan ana para çevrimi yapılması yeterli olacaktır.
Jasminbetin elemani bu lavukjasminbetin içinden geçeyim ben sabahtan beri aynı mesajı 50 kere attılar
Arkadaşını sakın yalnız bırakma zor bir döneme girebilirbeyler bi arkadasım aranagoal24 sitesinde 75 tl deneme bonusu almıs suan hesabında 79 bin tl si var site yatırım istiyomus 250 tl bilgisi olan varmı bana pek inandırıcı gelmedi o kadar parayı verceği ama sizlere sormak istedim
Ben dün gece üye olmuştum Bugün öğleden sonra yattı hesabımaT.C dogrulamısını buyuk harflerle yazdım dogum tarıhını de sadece yılı yazdım doğruladı. bonus yatmadı ama