Aynen bnde fark ettimCanlı destek panelinde expreswin sitesinin logosu çıkıyor. Büyük ihtimal o sitedir
Aynen bnde fark ettimCanlı destek panelinde expreswin sitesinin logosu çıkıyor. Büyük ihtimal o sitedir
Bana eklediler ama bekledim 5 dkYok mk bosa uye olduk yukleneck en kisa surede dediler yok spin falan
Rezalet ne istedigimi bile sormadi freespin ve freebetn sartlarini yazip gosurmeyi aninda kapattiAynen bnde fark ettim
Ne ara aldın kaybettin usta biz bekliyoruz eklenmesini hala150 yaptık ve kaybettik
Birden gaza geldim güzel veriyordu oyun 200yapalım dedim olmadıNe ara aldın kaybettin usta biz bekliyoruz eklenmesini hala
Narcos 22.5 verdi hotline girdim hic ugrastirmadi aldi hepsiniAynen bnde fark ettim
Zaten yatırımla beraber max çekim 200 dü niye daha oynadınki150 yaptık ve kaybettik
O şartı okumadım işte sağlık olsunZaten yatırımla beraber max çekim 200 dü niye daha oynadınki
Ne için bağlandığını biliyor çunkuRezalet ne istedigimi bile sormadi freespin ve freebetn sartlarini yazip gosurmeyi aninda kapatti