- 7,471
- 4,263
- 113
selamun aleykum arkadaslar hayirli gunler dilerim cay satisina basladim toptan perakende isyeyen olursa dm den mesaj iletebilir hayirli olsun
Çay içecek Hal mi kalmış bizde Kralselamun aleykum arkadaslar hayirli gunler dilerim cay satisina basladim toptan perakende isyeyen olursa dm den mesaj iletebilir hayirli olsun
Fiyatselamun aleykum arkadaslar hayirli gunler dilerim cay satisina basladim toptan perakende isyeyen olursa dm den mesaj iletebilir hayirli olsun
Deneme bonusu varmı abi hayırlı olsun inşallahselamun aleykum arkadaslar hayirli gunler dilerim cay satisina basladim toptan perakende isyeyen olursa dm den mesaj iletebilir hayirli olsun
Ulan emo var ya hiç güleceğim yoktu yaDeneme bonusu varmı abi hayırlı olsun inşallah
Hayat sinemamızın içinden geçtiler dayıUlan emo var ya hiç güleceğim yoktu ya
FazlasıylaHayat sinemamızın içinden geçtiler dayı
sormaÇay içecek Hal mi kalmış bizde Kral
200 reis
reis benim dolabim dolu emin olabilirsin bende kumar oynuyorum ama gelir kaynagim kumar degil calisiyorum calistigim parayi kumara vermiyorum 250 tl atip kasayi cogaltiyorum 3 5 k olunca cekiyorum onla oynuyoum tekrar strateji boyle hicde ac kalmiyorum evliyim kira veriyorum faturalarim var ama kumar bagimlisida degilim zevkine oynuyoum anladin aldigin butun maasi kumara yatirirsan veya evde oturup calismazsan kusura bakma dolabinda bos kalir ac kalmayada mahkumsunevde peynir yok zeytine kafa atıyoz bu çay diyo
Cigara varmı başkan bırak şimdi çayıselamun aleykum arkadaslar hayirli gunler dilerim cay satisina basladim toptan perakende isyeyen olursa dm den mesaj iletebilir hayirli olsun
Ben tireboluluyum sen nerelisinselamun aleykum arkadaslar hayirli gunler dilerim cay satisina basladim toptan perakende isyeyen olursa dm den mesaj iletebilir hayirli olsun
Abi kusura bakma anlattığın hikayereis benim dolabim dolu emin olabilirsin bende kumar oynuyorum ama gelir kaynagim kumar degil calisiyorum calistigim parayi kumara vermiyorum 250 tl atip kasayi cogaltiyorum 3 5 k olunca cekiyorum onla oynuyoum tekrar strateji boyle hicde ac kalmiyorum evliyim kira veriyorum faturalarim var ama kumar bagimlisida degilim zevkine oynuyoum anladin aldigin butun maasi kumara yatirirsan veya evde oturup calismazsan kusura bakma dolabinda bos kalir ac kalmayada mahkumsun
sigara olan konuya git baskan burda cay varCigara varmı başkan bırak şimdi çayı
bende rizeliyim baskanBen tireboluluyum sen nerelisin
hikaye neresinde senle benim farkim bu demekki yalan soylemiyorum dogru olani yazdim siz servet harciyorsunuz ben degilAbi kusura bakma anlattığın hikaye