- 1,330
- 945
- 113
Bu hayvanatın niye bu kadar düşmanı var, partisinden ötekilere kadar...
Oyum Trump'a koyım satana...
İnsanoğlunun aç gözlüğünden ve de kibir olmasında dolayı böyle.Dünya niye böyle
Ben kötüyüm aynen sullyAynen öldürmek için çıkıyosun ama ıskalıyosun aynen dibindeki adamı vuramıyosun aynen 125 mt mesafedeki adamı kimse farketmiyo aynen
Kulağından vurmuşlar artık Trump abimiz'de eski kulağı kesiklerden )
Tramp seçimi kesin kazanicak eğer o kazanırsa Ukrayna üzerinden 3. Dünya savasini çıkartmak isteyen Siyonist evangelistlerin planları altüst olucak. Bu adamı öldürecekler. İnşallah sonu Kennedy gibi olmaz.
o işleri tayibe devretti herkez kendi alaninda başarılı . simdi bu puştlar yarin oburgun aciklama yapar bu ulke bize saldir bizde onlara saldircaz petrollerine cokucez 11 eylul part 2 😂Oda severdi böyle kurguları Allah'tan din tuccarligi yok ABD'de
Oda derken ondan bahsediyorum zateno işleri tayibe devretti herkez kendi alaninda başarılı . simdi bu puştlar yarin oburgun aciklama yapar bu ulke bize saldir bizde onlara saldircaz petrollerine cokucez 11 eylul part 2 😂
hee dogru artik tayyib ismi bende bir ishal belirtisi yapiyorda ondan heryer sulu sulu oluyor karışıyor konular jxnzhOda derken ondan bahsediyorum zaten
Kurgucu cok bro) cocuk 20 yasinda öldürüldü bir taraftar öldü 2 cm kaysa kafa ucacak adamlar kurgu dio bunlar mac 0-0 bitince şike var şike diyen tayfaAskerlik yapmayan adam hemen kendini belli ediyor kurgu diyor😁😁 c.s oyununda zannediyor kendini . Boyle kurgumu olur kamiller 2cm kaysa kafaya gelecek. 125 metrede cok cok az bi mesafe degl.