sadece slotta cevırıcen benım odeme geldı sabah 8debakiye 0 ladi ödemediler.
sadece slotta cevırıcen benım odeme geldı sabah 8debakiye 0 ladi ödemediler.
bonus talep var oradan talep etBeyler ben dogrulamayi yaptım bonus eklenmedi gözükmüyor
Yaw ne adamsınız anq 😏
Aynen kardeş siteler.Ama şunu belirteyim, Artemis değil ama bu Truvabet milletin anasını avradını bacısını çok aglatmis bir sitedir.10 seneden fazladır bilirim, yani öyle böyle değil ve hatta ve hatta; dolandırıcı site denildiğinde ilk akla gelen site idi .Şu da var şu an ismini vermeyeceğim bir tg kanalinin ki çok üyesi var 70k üzeri, ana sponsorlaridir.Artemisbet in yan kolu değil mi ?
Zor site olduğu belli . Bi deneme ekleyecek 40 şart sundu . Artemis iyidir ama truva berbat her hallerinden belliAynen kardeş siteler.Ama şunu belirteyim, Artemis değil ama bu Truvabet milletin anasını avradını bacısını çok aglatmis bir sitedir.10 seneden fazladır bilirim, yani öyle böyle değil ve hatta ve hatta; dolandırıcı site denildiğinde ilk akla gelen site idi .Şu da var şu an ismini vermeyeceğim bir tg kanalinin ki çok üyesi var 70k üzeri, ana sponsorlaridir.
Artemisin etkinliginden çok para çektim ama bir süredir o kanalı kapattım.100 verirdi mesela 400 yaptın 100 yatırıp 400 çekiyorsun, ya da 1000 yaptın 250 yatırıp 1000 çekiyorsun.Cikan meblağın yüzde 25 ini yatırıp meblağ tutarını çekiyorsun, çevrim falan yok, yalan yok truvanin da birkaç etkinliğinden cekim yaptim şu anki durumları itibarıyla böyle küçük tutarlari , bonusları değerlendirin ama büyük yatirimlari asla tavsiye etmiyorumZor site olduğu belli . Bi deneme ekleyecek 40 şart sundu . Artemis iyidir ama truva berbat her hallerinden belli
Aviatorde yaptım ben çekim verdimsadece slotta cevırıcen benım odeme geldı sabah 8de