- 1,693
- 769
- 113
Haydan gelen huya gider😅😅agalar bana odeme yapti bu arada, baska bir yere yatirdim ve sifirladim dogal olarak…
Haydan gelen huya gider😅😅agalar bana odeme yapti bu arada, baska bir yere yatirdim ve sifirladim dogal olarak…
Şartlarda havale şartı var ya ödediler ha payfixlearkadaşlar dün bakiyemi 3576 tl yaptım payfix çekim verdim 5 dakikada geldi çekim bakiyeyi sildiler para mı aldım BYE BYE dedim )
EVET DAHA ÖNCE Bİ SİTE DAHA AYNI BOKU YEDİ )) ÇEKİM 200 DÜ BAKİYE 2156 TL İDİ ULAN MAL BUNALR Bİ DENEYEYİM DEDİM 500 ÇEKİM VERDİM CART DİYE ÖDEDİLER SONRA ARAMALAR BAŞLADI YANLIŞ OLDU YATIRIM YAPIN FALAN )) SİEEEE DEDİMŞartlarda havale şartı var ya ödediler ha payfixle
Oğlum manyak mısın zekasiz misin sen yaa.Anında çekim Betparibu Ekli dosyayı görüntüle 431627
Gcmsni skm ne hortlatyonuz
Ulan hem aynı Ip diyorlar hemde yatırım istiyor yüzsüzlerBeyler siteye üye olmayın sakin daha mesaj atmadan aynı ip dedi filan sakın uye olmayın böyle adı yalancı siterden nefret ediyorum
Bide 100 çekmişGcmsni skm ne hortlatyonuz
Gerizekalı filan mısın? Bu başlığı bulup nasıl alakasız şekilde çekim paylaşıyorsun..Cidden zekasizsin
Validenle görüntülü konuşayım be oğlum geçen sene ki konuyu hortlatıyorsun
Gordugum rtp si guzel be dost8.75 ile cevirirken son parada spine 6 sekerle girdi (ALTI). 700 lira para odedi 6 sekere…. yani o kadar cok sey soylemek istiyorum ki anlatamam size. kendi paramla oynadigimda olsa bir kere su. https://replay.pragmaticplay.net/JPVhEZAW37
VaybeTeşekkürler lionbet
Zuzu44
Çok teşekkür ederim çekim talebi 5 dakikada geldşEkli dosyayı görüntüle 504187
En sonda kötü laf çıkıcak agzımdan başkanım tutamycam kendimi @Daimon bıktık vallahaÇok teşekkür ederim çekim talebi 5 dakikada geldşEkli dosyayı görüntüle 504187
Allah seni alsınÇok teşekkür ederim çekim talebi 5 dakikada geldşEkli dosyayı görüntüle 504187