- 167
- 50
- 28
Ben burdayım senide beklerim herseyinE de iddiaya girerim Trabzon yenerMactan sonra burda olacagim senide burda bekliyorum dost
Ben burdayım senide beklerim herseyinE de iddiaya girerim Trabzon yenerMactan sonra burda olacagim senide burda bekliyorum dost
Peki dost maçtan 1 gün önce sana yazarim iddaa meselesini konusuruzBen burdayım senide beklerim herseyinE de iddiaya girerim Trabzon yener
Türkiyede Bir tane derbi vardir Oda Galatasaray FenerbahcedirNwakame bakesetas hamsık bu üçlüyü bozamazsan oyun olarak feneri cok ayıklarlar fb 4 takım.içinde en kötü oynayan malesef 2.1 2.1 bi yere kadar
BurdayımPeki dost maçtan 1 gün önce sana yazarim iddaa meselesini konusuruz
Sinan engin görmesin dostTürkiyede Bir tane derbi vardir Oda Galatasaray Fenerbahcedir
Diger maclar derbiciktir
Fener bu defansla 2 gol ve üstü yediği mac ligde en fazla 3 mac olur Sen rüya aleminde yasiyon 4-5 eksikle lider girdi milli araya bu takım Trabzon'da tam kadro olacakNwakame bakesetas hamsık bu üçlüyü bozamazsan oyun olarak feneri cok ayıklarlar fb 4 takım.içinde en kötü oynayan malesef 2.1 2.1 bi yere kadar
Dostum üslüplarımıza dikkat edelim,kavga tartışma yaratacak kelimelerden uzak kalalım ricamdır yorumunu değiştirdim..🤣🤣 pazar günü 21.00 da burda ol Trabzon feneri ne zaman yenmiş en kolay deplasman bizim için siz yine birbirini yemekten top oynayamaz
Eyvallah dost farkına vardım sildim zatenDostum üslüplarımıza dikkat edelim,kavga tartışma yaratacak kelimelerden uzak kalalım ricamdır yorumunu değiştirdim..