- 3,484
- 1,566
- 113
Bugün nedir böyle city Bayern munich maçı Galatasaray da kazanamıyor vay ki vay rezil bir gün
Bayern maçınında alt bitmesi anormal bence dak 39 da 1.1 ve öyle bitiyorByern normal de gs 3 0dan olacak is degil.
Onlar denk takimlar birbirlerini kitleyebiliyorlarBayern maçınında alt bitmesi anormal bence dak 39 da 1.1 ve öyle bitiyor
Barca mağlup daha şaşırdığım bir sürü maç bugün ne koysan kaybedeceğin bir gündü dostbüyük battık. borçlarım vardı bugün çok maç var diye güvenmiştim elde avuçta olanı aldılar tarihin en şikeli günü galiba
hepsinden yattım desem. sabah city,freiburg. akşam münih gs, gece barça. akıl alır gibi değil başıma ağrılar girdiBarca mağlup daha şaşırdığım bir sürü maç bugün ne koysan kaybedeceğin bir gündü dost
Bende aynı para kalmadıhepsinden yattım desem. sabah city,freiburg. akşam münih gs, gece barça. akıl alır gibi değil başıma ağrılar girdi
O maça hangi mantıkla kg var girdin ki? İspanya ligi defans ligiBu leş Valencia maçı gerçekten oynaniyormu gol var verdik şut yok
1 goldemi olmaz koca ispanya golü bırak şut yokO maça hangi mantıkla kg var girdin ki? İspanya ligi defans ligi