- 18,718
- 12,755
- 113
Kızdırmayın başkanla erhanı benzin istasyonundan pompayla geldim ona göre beyler
Motor hurdaya çıkmasaydı pompalatmaya gelirdik beKızdırmayın başkanla erhanı benzin istasyonundan pompayla geldim ona göre beyler
Hosgeldin PompacıKızdırmayın başkanla erhanı benzin istasyonundan pompayla geldim ona göre beyler
Yine gel kanka bi araba alirsın insallah pompa hazır beklemedeyizMotor hurdaya çıkmasaydı pompalatmaya gelirdik be
Sadece araç mı pompalıyorsunuz Emre beyYine gel kanka bi araba alirsın insallah pompa hazır beklemedeyiz
Hoşbulduk kanka az bakinip uyumaya kaçıcamHosgeldin Pompacı
Siz neyi pompalatmak isterseniz pompalarız kadir bey, bizde pompada hiç sorun yok yeterki pompalatacak birşey olsun elinizdeSadece araç mı pompalıyorsunuz Emre bey
Pompacılık zor zanaat enerjik olman lazım iyi basabilmen içinHoşbulduk kanka az bakinip uyumaya kaçıcam
68 kiloadan 65 düştüm öyle pompalaıyorum kanka sen hesap et hahahahhaPompacılık zor zanaat enerjik olman lazım iyi basabilmen için
@erhanbey22 sizi Antalya havalimanında bekliyormuş pompalatacak birkaç Rus salatası varmış öyle dediSiz neyi pompalatmak isterseniz pompalarız kadir bey, bizde pompada hiç sorun yok yeterki pompalatacak birşey olsun elinizde
Ooo en sevdiğim hayatta hayır demem hemen yola çıkıyorum 2 saate ordayim@erhanbey22 sizi Antalya havalimanında bekliyormuş pompalatacak birkaç Rus salatası varmış öyle dedi
Kanka hangi benzinliktesinOoo en sevdiğim hayatta hayır demem hemen yola çıkıyorum 2 saate ordayim
Başkanım hoşgeldin tatildeydn herlde yoktun 🧐evet başkanım üslübuna dikkat etsen iyi olur dostum bu şekilde devam edersen son dakikalarını oynuyorsun forumda
yok santimle alakası var@erhanbey22 bu arada reis geçen soracaktım unuttum 22 nin edirneyle bi alakası var mı
Nie kızdın başkan Bayadır denk gelmioduk konulardaBaşkanım hoşgeldin tatildeydn herlde yoktun 🧐
Sana değil çalışmaktan Tatil yapamıyor ya ona kızdı 100 metreye tüplü dalsa yine bir şekilde online olur BaşkanNie kızdın başkan Bayadır denk gelmioduk konularda
Neden dostum neden biçimsiz ve manasız bir şekilde guluyosun , herneyse bol kazanclar zuhahahhahahahbqjkwrjkqwbrjqlwkrjqwklrj q:d dwklgkwdlşgwekşlgwkeş knk nası okuyosun ki yazılanları :s
bram be dostum ne uzatip duruyorsun ki sanki resmi yazi mübarek "teyid " edeceksin.Diyelim ettin eline ne geçecek.Iki kez eklemeyi yaşamadin sanirim hichayırdır reis ne sorunu..hepimiz birer oyuncuyuz..adam yazmış ikinci kez eklendi diye iligili siteye soruyoruz...teyit etmek istiyoruz...ne sorunumu gördün..buna sorun mu diyorsun yapma lütfen