Desteğe bağlanmaktan bahsetmiyorum, form dolduramıyorum bi türlü, hata veriyor.Kabul etmiyor ole deneyen oldu kendi baglansin diyor
Desteğe bağlanmaktan bahsetmiyorum, form dolduramıyorum bi türlü, hata veriyor.Kabul etmiyor ole deneyen oldu kendi baglansin diyor
Dostum başka tarayıcılar dene ya da bilgilerinin doğruluğundan emin ol.Baska bir üyeye yaptirirsan iyi olur..Dostum selamlar,
Ben Puffin’de de denedim olmadı, bilgilerimi versem benim adıma talepte bulunabilir misiniz?
Denedim de olmadı dostum, sağolasın yine de..Dostum başka tarayıcılar dene ya da bilgilerinin doğruluğundan emin ol.Baska bir üyeye yaptirirsan iyi olur..
İlk deneme öyle yazdı 2 kere denedim şimdi canlı destek 55 kişi yazıyor1den fazla yapmasaydin verirler ama
Bende ole yapdim 3 kez girdim ama sorun olmadiİlk deneme öyle yazdı 2 kere denedim şimdi canlı destek 55 kişi yazıyor
24 saat icinde diyorlararkadaşlar kaç dakikada yüklenir acaba doldurduk ama daha gelen giden yok
Bir sıkıntı var sanırım bende de girmiyorsite açılmıyor, sorun mu var?
Girmiyor şu an aşırı yavaş. Sıkıntı var.Bir sıkıntı var sanırım bende de girmiyor
İnşallah sorun olmaz para çekim talebi verdikGirmiyor şu an aşırı yavaş. Sıkıntı var.