- 1,526
- 880
- 113
Parayı çeken var mı bildiğin kankaHaha millet çekti bile yeni konu açmış adam haha Teşekkürler knka bonus eziyoruz 😀
Parayı çeken var mı bildiğin kankaHaha millet çekti bile yeni konu açmış adam haha Teşekkürler knka bonus eziyoruz 😀
Hayir kabul ediyor turkceyi ben ü ile aldimTürkçe karakter hatası verebilir
Cektiler tabi dost tümbet sağlamdır yatırım yapıp çok kez çekim yaptım 🎯Parayı çeken var mı bildiğin kanka
İnşallah bende çekerim kral 1000 yaptık kasayı canlı desteği bekliyoruz 1 saat oldu 10 kişiyi bekliyorum sıradaCektiler tabi dost tümbet sağlamdır yatırım yapıp çok kez çekim yaptım 🎯
Wp dan yaz hızlı çözülür işin 〽İnşallah bende çekerim kral 1000 yaptık kasayı canlı desteği bekliyoruz 1 saat oldu 10 kişiyi bekliyorum sırada
Kanka hattım kapalı telefon değiştim wp yok bendeWp dan yaz hızlı çözülür işin 〽
Çektin mi kankaBende zar zor yaptım 1000tl yi geceden beri sonunda
Site için mailden mail felan atKanka hattım kapalı telefon değiştim wp yok bende
Dur bakalım 5 kişi kaldı çekeriz heralde ya bir sıkıntı çıkmadanSite için mailden mail felan at
canlıda sıraya gir hemen ekliyorlar geç geliyor sıra amaBen dün gece ilk talep edenler arasındayım daha bonus bile eklenmedi millet çekim aşamasına gelmiş
reis dediğin oyuna giriyorum şans dileDur bakalım 5 kişi kaldı çekeriz heralde ya bir sıkıntı çıkmadan
Hadi reyis bol şansreis dediğin oyuna giriyorum şans dile