- 702
- 147
- 43
2 SAAT OLDU TALEBİNİZ ALINDI DİYELİ HALÂ YÜKLENMEDİ CANLI DESTEK ZATEN YOK ANCA KAMPANYA BİTİNCE GELİR CANLI DESTEK
Salakta bekliyorum bende 99 hala 💒Heyyoo 95 e düştü sonunda
tuttuğun takım şampiyon olduğundan eminim bu kadar sevinmemişsindir meşalede yakcanmı getiriyimmiHeyyoo 95 e düştü sonunda
Eklenir merak etme twitter adreslerinede kullanici adini yaz2 SAAT OLDU TALEBİNİZ ALINDI DİYELİ HALÂ YÜKLENMEDİ CANLI DESTEK ZATEN YOK ANCA KAMPANYA BİTİNCE GELİR CANLI DESTEK
Bol şans kardeşim363'ü gördük devamke
Ekli dosyayı görüntüle 126301
Her ikisindende oluyorMillet canlı destek den almış , bana bonus talep form linkini attı
Yaparsin sen 😀363'ü gördük devamke
Benim 13 saat oldu dostum 2 saat daha erken2 SAAT OLDU TALEBİNİZ ALINDI DİYELİ HALÂ YÜKLENMEDİ CANLI DESTEK ZATEN YOK ANCA KAMPANYA BİTİNCE GELİR CANLI DESTEK
oo helal olsun reis bende yeni başladım henüz 140 bakalım umarım bir şeyler yaparız363'ü gördük devamke
ula amed gol atar'a bascaktım tuvalete gittim geldim atmışoo helal olsun reis bende yeni başladım henüz 140 bakalım umarım bir şeyler yaparız
Kardeşim 10-12 saattir eklenmiyor 2 saat neymiş2 SAAT OLDU TALEBİNİZ ALINDI DİYELİ HALÂ YÜKLENMEDİ CANLI DESTEK ZATEN YOK ANCA KAMPANYA BİTİNCE GELİR CANLI DESTEK
sdasdasdas tuvallette de uzun kaldın herhalde bak tuvalet nelere sebep oluyor Djokovic Raonic maçı var tenniste oynamalısın üstula amed gol atar'a bascaktım tuvalete gittim geldim atmış
ney üst set 10.5 üst müsdasdasdas tuvallette de uzun kaldın herhalde bak tuvalet nelere sebep oluyor Djokovic Raonic maçı var tenniste oynamalısın üst
maç geneli üst her sete az az üstte girebilirsin 12.5 tanney üst set 10.5 üst mü