- 2,460
- 2,148
- 113
Ben para diyenlerdenim.Yaşadigimiz dünya üzerinde amaç da araç ta para .Düzen bundan ibaret.
Ben her gün onu düşünüyorum kank fakat bi çare bulamıyorum cepte kuruş yok iş aramaya çıktım dövmelerden dolayı hiç bir yer kabul etmiyor napıcaz vallahi bilmiyorumMoralim bozuldu mg niye biz fakiriz. P
Şans yok knk bizde şans olsa o para napar eder bizi bulurduBen her gün onu düşünüyorum kank fakat bi çare bulamıyorum cepte kuruş yok iş aramaya çıktım dövmelerden dolayı hiç bir yer kabul etmiyor napıcaz vallahi bilmiyorum
Dövmeleri kapat git görüşmelere gömlek falan giyBen her gün onu düşünüyorum kank fakat bi çare bulamıyorum cepte kuruş yok iş aramaya çıktım dövmelerden dolayı hiç bir yer kabul etmiyor napıcaz vallahi bilmiyorum
Parayla saadet oluyor bu devirdePara olunca aşk oluyor zaten onun için PARA
Zaten öyle durum çok doğruda buradaki para zengin olacak kadar mı emin değilimBeyler şöyle bir durum var etrafa baktığımızda parası olup da aşk yaşayan kaç kişi var düşünün biraz milyoner dediğimiz adamlar hergün farklı bir kadınla gezip tozuyor. Yanındaki kadın da adamın parası için onunla oluyor. Para aşkı öldürür çünkü paran varsa doyumsuz olursun yanındaki kadın sana az gelir gözün daha yüksekte olur ama paran yoksa eğer yanındakinin de elindekinin de kıymetini bilirsin tabi mutsuzluklar olur parasızlıktan ötürü ama seni karşılıksız seven biri yanında olmuş olur. Ben aşktan yanayım geçimimi sağlayacak kadar param olsun ama sevdiğim kadın yanımda olsun taraftarıyım. Züğürt tesellisi değil gerçekten böyle bu durum