- 1,421
- 2,300
- 113
Bazı sıteler ılk cekımı banka havalesı zorunlu kılıyor bunlarda havale gondermemek ıcın en azından o kısı sen mısın dıye ıbanından teyıt edıyorlarbanka numarasını nıe ıstıyolar ne alaka
Bazı sıteler ılk cekımı banka havalesı zorunlu kılıyor bunlarda havale gondermemek ıcın en azından o kısı sen mısın dıye ıbanından teyıt edıyorlarbanka numarasını nıe ıstıyolar ne alaka
ne alaka paparada ısım soyısım yazıyor yaBazı sıteler ılk cekımı banka havalesı zorunlu kılıyor bunlarda havale gondermemek ıcın en azından o kısı sen mısın dıye ıbanından teyıt edıyorlar
Site elemanı mısın ?Boş yapmışsın kardeş site umrumda değil de yalan attığın çok net belli çekim yapan baya var normal miktarlardaEkli dosyayı görüntüle 115099
yav dostum anlamakta zorun mu var ? bılgılerını bılen onaysız papara acabılıyor ya hanı ama senın ıbanını herkes bılmez bılmem anlatabıldım mı ????ne alaka paparada ısım soyısım yazıyor ya
bılmem anlatabıldın mı d.Dsdyav dostum anlamakta zorun mu var ? bılgılerını bılen onaysız papara acabılıyor ya hanı ama senın ıbanını herkes bılmez bılmem anlatabıldım mı ????
Aynen biz komple site elemanıyız ya sen?Site elemanı mısın ?
şşşşşşşş kardes adam soylemıs gıtmıs para ceken bırının ss almıs buraya kanıt olarak atmıs sen bu adama ne dıyorsun daha elınde kanıtı olmayan sıteden mın 200 tl cekılıyor 100 tl cektım dıyor admSite elemanı mısın ?
Aynen site bizim ödeme yapmadığımızı göster bakayım?Site elemanı mısın ?
sırf banada öyle desin diye üye oldum inş tutar kuponBen 100 yaptım chat bana yallah ne 100 ü yazdı engelledi bende sasırdım sokuyla dün
dostum her yorumun içinde Argo var.. Yorum yazarken daha dikkatli olalımsırf banada öyle desin diye üye oldum inş tutar kupon
100 tl degil 200 tl6 - Bu promosyondan faydalanmanız ve çevrim şartlarını sağlayıp çekim yapmak istemeniz durumunda, kimlik doğrulaması için tarafımıza belge iletmeniz gerekmektedir.
belge istiyolar 100 tl için yeni çıkan bi siteye kimliği atmak biraz abes kaçıyor var mı belge gönderen
deneme bonusu bekleyenler boşa beklemesin yarin misCanliya bağladım ateş diye biri çıktı bişiler yazdi sonra okuyamadım direk puanlama geldi hiç bisi anlamadim
Birşey yapmışsındır ss atSabahtan beri ödemiyor diyorum halen beni dalgaya almış millet yorumlara bak umarım size öderler beyler bol kazançlar .