- 870
- 278
- 63
Wp görüştüm defneyle üye yaptı bizi şimdi hesabı engellediler girilmiyor 😁
Nasıl reis ya ? Ben de hiç öyle birşey olmadı sana neden öyle yaptılar kiWp görüştüm defneyle üye yaptı bizi şimdi hesabı engellediler girilmiyor 😁
Cevap verirse anlicaz agaNasıl reis ya ? Ben de hiç öyle birşey olmadı sana neden öyle yaptılar ki
Site fakeWp görüştüm defneyle üye yaptı bizi şimdi hesabı engellediler girilmiyor 😁
Beni aradılar teyit edip öyle eklediler????ne diyor bak TARAFIMIZCA ARANMA VE SMS ARTIKLARIMIZ ALIR DİYOR BOS YANİ
Aga wp defneyle konusuyodum link attı üyelik olustur burdan diye üye oldum sms onayından sonra hesap engellendi defnede cevabı kesti 🙃????ne diyor bak TARAFIMIZCA ARANMA VE SMS ARTIKLARIMIZ ALIR DİYOR BOS YANİ
O zaman oraya başlık atarken aradılar öyle verdiler diyeceksin yarım yamalak paylaşmaBeni aradılar teyit edip öyle eklediler
Eklediler mi kralBeni aradılar teyit edip öyle eklediler
Aynen fake ve gereksizSite sanki fake banada öyle geldi canlı destek fırlıyor ekrana aniden bu tayfada böyle bisi hiç görmedim ben
Havale ile gonderdiler direkDegerli Akbankli, gondericisi YU**** EM**** SA**** olan para transferi-FAST islemine ait 1,211.00 TL hesabiniza aktarildi. Iyi gunler dileriz. Mersis:0015001526400497 B001. Aranma falan olmadı benim ödeme geldi arkadaşlar
Hangi numaradan bonus aldınÇekim verildi paylaşan arkadaşa teşekkür ederim
Dostum arkadaşın paylaştığı yazdığı numaradanHangi numaradan bonus aldın
Hemen aradilar mi k.adi verinceDostum arkadaşın paylaştığı yazdığı numaradan
Watsaptsn cevap vermio amaArkadaşlar numarayı koymayı unutmuşum şimdi ekledim. Deneme bonusu bu . Whatsap dan talep ediyosunuz