Bi ss atta görelim çekimiValla baba çevrimi tamamladım canlı destekle bildiğin ahbap gibi konuşuyor dedim heralde dalga geçiyor ama harbi öyle yaklaşıyomuş adamlar 300 e sabitlendş 300 yatırdım çevirdim çekim verdim. Spin alma yasakmış görmedim gözümden kaçmış ona rağmen yardımcı oldu 500 çektim. Şaşırtıcı bir işlem oldu benim için bundan sonrasına bakacağız
nasıl bir sıkıntı varmış ki merak ettimCekim falan yapamazsınız üstüne serefsizler özür için 300tl ekledi hangi site ekleme yapar yatırım falan yapmayin 600 çekim verdik 30dk max dediler simdide yarin diyor 50 tane bahane admin arkadaşlar konuyu kitlesin bence
Yatirmadilar miSAKIN YATIRIM YAPMAYIN DOLANDIRICI BENİM 300 TL ME ÇÖKTÜ
bonus devam ediyor isterseniz alabilirsinizÜye olmayın şuan deneme bonusu yok
Şartı nedir kral labonus devam ediyor isterseniz alabilirsiniz
reis çok uzun 300 tl veriyor 10500 çevrim yapıyorsun sonra yatırım yapıyorsun sonra bir daha çevrim yapıyorsunŞartı nedir kral la
Almayın daha karlı aqreis çok uzun 300 tl veriyor 10500 çevrim yapıyorsun sonra yatırım yapıyorsun sonra bir daha çevrim yapıyorsun
ben 300 tl kazandım 300 yatırım yaptım onuda çevrirken 500 oldu 800 çekim vericem bakalım gelirse yazarımAlmayın daha karlı aq