Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Türkiye 'de Deprem..

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,934
47,268
113
Bugun bi haber gordum netde cok uzuldum sonra uyudum sonra o haberdeki cocugun depremden sonraki hali ruyama girdi az once yemek yerkende aklima geldi salya sumuk hickira hickira agladim bu depremde bu haber kadar hic hisey uzememisdi beni hala agliyom cok uzuldum ya

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,934
47,268
113
Bugun bi haber gordum netde cok uzuldum sonra uyudum sonra o haberdeki cocugun depremden sonraki hali ruyama girdi az once yemek yerkende aklima geldi salya sumuk hickira hickira agladim bu depremde bu haber kadar hic hisey uzememisdi beni hala agliyom cok uzuldum ya
Bu cocuk vallahi kahroldum ya durduramiyorum kendimi.o kdr agir yaralarla enkaz altinda ne can cekismistir aonra kurtarilmis ölmüs ic kanama kolda kirik bacakda kirik yuzu gozu zaten perisan 😭😭Screenshot_20230217-232025_Puffin Cloud Browser.jpg

SİYAHGECE

GÖZLERİNİN KARASINA AŞIK OLDUM
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,580
4,884
113
Arkadaşlar yaklaşık olarak 2 aydır foruma girmiyorum şuan ellerim titreyerek yazıyorum.suandan sonra da girmeyeceğim zaten buraya.apartmanda uyurken ilk deprem oldu ve benim uykum ağırdı şuan kelimeleri bile zar zor yazıyorum ben hissetmedim uyanmadim.abim ve yengem yangın merdiveninde aşağı inerken can havliyle beni hatrliyor ve geri dönüyor beni uyandırıyor ve tam aşağı indigimiz sıra ikinci deprem oldu ve bni dışarı attı ve o an kendi içerde kaldı ☹☹😢😢 ve şuan o koca yürekli biricik abimi kaybettik @seznaz01 mekanın cennet olsun 😢😢😢

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,123
113
Arkadaşlar yaklaşık olarak 2 aydır foruma girmiyorum şuan ellerim titreyerek yazıyorum.suandan sonra da girmeyeceğim zaten buraya.apartmanda uyurken ilk deprem oldu ve benim uykum ağırdı şuan kelimeleri bile zar zor yazıyorum ben hissetmedim uyanmadim.abim ve yengem yangın merdiveninde aşağı inerken can havliyle beni hatrliyor ve geri dönüyor beni uyandırıyor ve tam aşağı indigimiz sıra ikinci deprem oldu ve bni dışarı attı ve o an kendi içerde kaldı ☹☹😢😢 ve şuan o koca yürekli biricik abimi kaybettik @seznaz01 mekanın cennet olsun 😢😢😢
Offff mekanı cennet olsun sizlere de sabırlar diliyorum dostum

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
852
281
63
Beyler iki gün oldu hasar tespit yapıldı ama 10 bin hesaba yatmadı varmı başına gelen

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,634
14,826
113
Screenshot_20230315-181232_Video Player.jpgScreenshot_20230315-181246_Video Player.jpgUrfa daki forum arkadaşlarımıza geçmiş olsun Rabbim büyük afetten korusun çok kötü felaket yaşamış bugün Gecmis Olsun Şanlıurfamıza