- 103,039
- 154,181
- 113
Ah dost ah en az 3 maç tahmin yaptın hepsi tuttu birde skor veriyorsun dinlesek seni para içinde yüzüyorduk şimdihay şansıma ya @Shellac
Ah dost ah en az 3 maç tahmin yaptın hepsi tuttu birde skor veriyorsun dinlesek seni para içinde yüzüyorduk şimdihay şansıma ya @Shellac
ya ben de bütçe olsa denerdim de nasip değilmiş eğer italya isviçre maçını sorarsan 2-0 en baba 2-1 italya alır tabi oyna demiyorum reisAh dost ah en az 3 maç tahmin yaptın hepsi tuttu birde skor veriyorsun dinlesek seni para içinde yüzüyorduk şimdi
Aynen 2 3 oyuncuyla olmaz olmuyoBurak'ta winner hakan da winner kardeşim ama burrağa top indiricek adamları kulübede tutarsa olmaz bu iş kenan karamanla okayla bilmemneyle
net skor tahmini söyle dost 2-0 mı 2-1 miya ben de bütçe olsa denerdim de nasip değilmiş eğer italya isviçre maçını sorarsan 2-0 en baba 2-1 italya alır tabi oyna demiyorum reis
ikisi de olabilir ama 2-0 daha ağırlıklı reis naçizanenet skor tahmini söyle dost 2-0 mı 2-1 mi
skor oynayalım
Galiba hakli cikicam konusacak o kadar sey var ki nerden baslasam bilemiyorum Gareth Bale in son dakikada ayni tip kornerden ceza sahasina sizmasindan mi bahsedim Ramsey in ayni tip pozisyonla 2.sinden defansin arkasindan ceza sahasina girip gol atmasindan mi penalti kacmasa 5 lik olur muyduk soru isaretinden mi akan oyunds pozisyon yaratayisimizdan mi hocanin ilk 11 tercihinden mi oyuncular arasindaki iletisim kopuklugundan mi Kenan Karaman da benim görmeyip hocanin ne gorup ilk 11 de oynatisindan ve 75 80 dakika tahammul etmesinden mi ki bir pozisyonda Burak Yilmaz da sen naaptin orda cok merak ettim diye sersenisini gordum pozisyonun icine etmisti ikinci yarida bir pozisyonda Irfan Can Kahveci den 82. Dakikadan sonra oyuna alip ne bekledi hoca acaba sihirbazlik mi yapacakti yani Senol Gunes sana gecen de sovucektim zor tuttum kendimi senin ben taaaaaaaaa su takim sampiyonadaki en kotu takim haline geldi bize gelen averaj hesabi yapiyor son macta da gol atamazsak dunya dalga gececek hatta gecmeye de basladilar turnuvaya gol atmadan veda etmek nedir bir de bulundugumuz bu gruba ragmen ya Macaristan in yerinde olsaydik o grupta olsak neler olurdu dusunemiyorum bile sen hala bu takimin basinda duracaksan biz takip etmeyelim sirf yabanci ulkelerde oynuyorlar diye kac tane oyuncuyu almadin bizim ligden harbiden yaziklar olsun sana umarim 3. olmadan eleniriz yanlislikla 3. olursak Belcika dan 7 8 yemek istemiyorumIcimden bir his turnuvaya gol atamadan veda eden tek takim olacaz diyor umarim yanilirim da 2 maci da kazaniriz insallah
Şenol Güneş i elestiriyoruz evet eleştirilecek tek adam o oyunculara ben kızmıyorum çünkü taktik yok takımda hadi onu geçtim Allah aşkına Kenan karaman nedir Umut meraş nedir biri aciklasin desin Umut meraş defansta çok iyidi hücumda çok iyidi aldı gitti pas yaptı etti Kenan karaman ne yapıyor adam eksiltebiliyor mu eksiltemiyor bizim bu maç savunma yapmamız gerekiyor muydu hayır kazanmamız en kotu ihtimal ile berabere kalmamız gerekiyordu. Şenol hocaya söylenmeyelim tamam söylenmeyelim de senin beklerin çok mu iyi bence Mert harici hicbirinin hücum olarak bi vasfı yok eee şuan top çıkarmak için en iyi savunma hattı ne 3 lü savunma eee sende 3 lü savunma oynayabilecek oyuncular var mı var Merih Kaan caglar ile de oynarsın Merih Kaan ozan ile de oynarsın Merih ozan çağlar ile de oynarsın Kaan ozan çağlar ile de oynarsın. Hadi orta saha top yapamıyor kardeşim senin en teknik oyuncun kim orta sahada irfan eee Kenan 75 e kadar ne yaptı da irfan 75 de oyuna alıyorsun. Neyse daha da sinirimi bozmayacağım.Arkadaşlar burda Şenol güneşi falan elestiriyonuz ama bana göre suç onda olduğu kadar da medyada bizde acayip bi abartma var bizde söyleyiz böyleyiz bi havalara girmeler bi kere takımda bi tane yetenekli futbolcu yok maçı tek başına alabilen Cengiz hakan bunlar falan cacık bak adamlarin yıldızına son saniye 2 adamın içinden geçti verdi asistini attırdı golü alayı orta takımda veya vasat takım oyuncuları bizimkilerin malesef durum bu sisirmenin bi manası yok
Dostum benim deemek istediğim şu senin benim düşündüğümüz oyuncularida oynatsa bizim takımın kapasitesi belli biz kendi kendimizi havalara soktuk onu diyorum bizde yetenekli falan oyuncu yok İsviçre de bizi yener ben dua ediyom gol atmadan bitirmesek bari turnuvayıŞenol Güneş i elestiriyoruz evet eleştirilecek tek adam o oyunculara ben kızmıyorum çünkü taktik yok takımda hadi onu geçtim Allah aşkına Kenan karaman nedir Umut meraş nedir biri aciklasin desin Umut meraş defansta çok iyidi hücumda çok iyidi aldı gitti pas yaptı etti Kenan karaman ne yapıyor adam eksiltebiliyor mu eksiltemiyor bizim bu maç savunma yapmamız gerekiyor muydu hayır kazanmamız en kotu ihtimal ile berabere kalmamız gerekiyordu. Şenol hocaya söylenmeyelim tamam söylenmeyelim de senin beklerin çok mu iyi bence Mert harici hicbirinin hücum olarak bi vasfı yok eee şuan top çıkarmak için en iyi savunma hattı ne 3 lü savunma eee sende 3 lü savunma oynayabilecek oyuncular var mı var Merih Kaan caglar ile de oynarsın Merih Kaan ozan ile de oynarsın Merih ozan çağlar ile de oynarsın Kaan ozan çağlar ile de oynarsın. Hadi orta saha top yapamıyor kardeşim senin en teknik oyuncun kim orta sahada irfan eee Kenan 75 e kadar ne yaptı da irfan 75 de oyuna alıyorsun. Neyse daha da sinirimi bozmayacağım.