inşallah başkan inşallah ama zor geçecek ne olursa olsunIcimden bir his turnuvaya gol atamadan veda eden tek takim olacaz diyor umarim yanilirim da 2 maci da kazaniriz insallah
inşallah başkan inşallah ama zor geçecek ne olursa olsunIcimden bir his turnuvaya gol atamadan veda eden tek takim olacaz diyor umarim yanilirim da 2 maci da kazaniriz insallah
Kesinlikle su ana kadar en iyi demicem en guzel akici goze hos gelen üretken futbol oynayan takimlar İtalya Hollanda Portekiz bu üçu cok siritiyor yari final hatta finale kadar surpriz yapabilecek takimlar basta İsveç sonra Avusturya en son da Cekya diyorum beklentileri karsilamayan takimlar İspanya Almanya Polonya diyorum en kotu 3 takim ise su anlik sirasiz bir sekilde Türkiye Rusya İskocya diyorum bunlari oynadiklari futbolla yazdim skor odakli degilbeyler naçizane yorumum şu şimdiye kadar ilk maçların hemen hemen nerdeyse hepsini izledim. İzlediğim en kötü 2 takımdan biri rusya biri türkiye. Umarım bundan sonrası farklı olur.
katılıyorum kesinlikle. ben bugün fransayıda beğendim kadro kaliteleri çok yüksek bence turnuvanın en güçlü takımı Fransa ama takım oyunu anlamında İtalya hollanda kadar değil şimdilik. Portekizde beklediğim gibi değildi bugün o ofansif hattın daha kreatif oyun oynamasını beklerdim.Kesinlikle su ana kadar en iyi demicem en guzel akici goze hos gelen üretken futbol oynayan takimlar İtalya Hollanda Portekiz bu üçu cok siritiyor yari final hatta finale kadar surpriz yapabilecek takimlar basta İsveç sonra Avusturya en son da Cekya diyorum beklentileri karsilamayan takimlar İspanya Almanya Polonya diyorum en kotu 3 takim ise su anlik sirasiz bir sekilde Türkiye Rusya İskocya diyorum bunlari oynadiklari futbolla yazdim skor odakli degil
Iste o ilk golu bulmalari sikinti ilk golu bulduktan sonra rakip ister istemez aciliyor mac bir anda nasil 3 e gittikatılıyorum kesinlikle. ben bugün fransayıda beğendim kadro kaliteleri çok yüksek bence turnuvanın en güçlü takımı Fransa ama takım oyunu anlamında İtalya hollanda kadar değil şimdilik. Portekizde beklediğim gibi değildi bugün o ofansif hattın daha kreatif oyun oynamasını beklerdim.
yok dost kendine gelmiştir takım diye düşünüyorum 2-0 net skor veriyorum senin için 3-0 bitsin2,5 üst olsunda dost holigandan çekim verelim
İtalyanlara karşı oynadiğimiz gibi oynarsak bi 3te burdan yeriz isviçre bizi yendi bile zaten
2-0 yeneriz dostGaller 0-1 0-2 yenme ihtimali çok yüksek belki bi gol atar Türkiye
tamamm bakalım ne olacak reis çok heycanlı2-0 yeneriz dost
maçtan sonra sonuçlara bakalım
Aman reis tövbe de gol basina 250tl alacaz. Gol atmadan veda edersek senol günesi 7 sulalesi ararya gider 😁Icimden bir his turnuvaya gol atamadan veda eden tek takim olacaz diyor umarim yanilirim da 2 maci da kazaniriz insallah