Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket Türkiye - Galler Kim Kazanır

Türkiye - Galler Kim Kazanır

• Türkiye

Kullanılan: 48 51.6%
  • Berabere

Kullanılan: 22 23.7%
  • Galler

Kullanılan: 23 24.7%

• Kullanılan toplam oy
    93

ysfchn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
685
351
63
beyler naçizane yorumum şu şimdiye kadar ilk maçların hemen hemen nerdeyse hepsini izledim. İzlediğim en kötü 2 takımdan biri rusya biri türkiye. Umarım bundan sonrası farklı olur.

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
beyler naçizane yorumum şu şimdiye kadar ilk maçların hemen hemen nerdeyse hepsini izledim. İzlediğim en kötü 2 takımdan biri rusya biri türkiye. Umarım bundan sonrası farklı olur.
Kesinlikle su ana kadar en iyi demicem en guzel akici goze hos gelen üretken futbol oynayan takimlar İtalya Hollanda Portekiz bu üçu cok siritiyor yari final hatta finale kadar surpriz yapabilecek takimlar basta İsveç sonra Avusturya en son da Cekya diyorum beklentileri karsilamayan takimlar İspanya Almanya Polonya diyorum en kotu 3 takim ise su anlik sirasiz bir sekilde Türkiye Rusya İskocya diyorum bunlari oynadiklari futbolla yazdim skor odakli degil

ysfchn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
685
351
63
Kesinlikle su ana kadar en iyi demicem en guzel akici goze hos gelen üretken futbol oynayan takimlar İtalya Hollanda Portekiz bu üçu cok siritiyor yari final hatta finale kadar surpriz yapabilecek takimlar basta İsveç sonra Avusturya en son da Cekya diyorum beklentileri karsilamayan takimlar İspanya Almanya Polonya diyorum en kotu 3 takim ise su anlik sirasiz bir sekilde Türkiye Rusya İskocya diyorum bunlari oynadiklari futbolla yazdim skor odakli degil
katılıyorum kesinlikle. ben bugün fransayıda beğendim kadro kaliteleri çok yüksek bence turnuvanın en güçlü takımı Fransa ama takım oyunu anlamında İtalya hollanda kadar değil şimdilik. Portekizde beklediğim gibi değildi bugün o ofansif hattın daha kreatif oyun oynamasını beklerdim.

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Turnuva boyunca ust oynayabilecegimiz takimlar biraz kendini belli etti bunlar Hollanda Avusturya Portekiz Slovakya ozellikle de Ukrayna nin her maci ust olacak gibi cok pozitif futbol oynuyorlar Kuzey Makedonya nin da maclari ust olacak gibi her an gol yiyip atabilirler oyle bir takim son olarak ta Rusya ve Polonya
Ust oynamaktan cekinecegim takimlar basta Finlandiya fena kapaniyorlar sonra Turkiye cunku gol atmakta cok zorlanacaga benziyoruz sonra Fransa neden Fransa cunku kolay gol yiyecege benzemiyor her macta da 3 tane atamazlar yine Galler zor gol atan ve yiyen bir takim goruntusu veriyor Iskocya da gol atmakta zorlaniyor ayni bizim gibi zor gol bulacaga benziyor son olarak ta Danimarka yi ekleyebiliriz

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
katılıyorum kesinlikle. ben bugün fransayıda beğendim kadro kaliteleri çok yüksek bence turnuvanın en güçlü takımı Fransa ama takım oyunu anlamında İtalya hollanda kadar değil şimdilik. Portekizde beklediğim gibi değildi bugün o ofansif hattın daha kreatif oyun oynamasını beklerdim.
Iste o ilk golu bulmalari sikinti ilk golu bulduktan sonra rakip ister istemez aciliyor mac bir anda nasil 3 e gitti

ene2834

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,488
1,124
113
Kim kazanır cevap veriyorum Siteler kesin kazanır ,tabi gönlümüz millilerden yana , haydi Türkiye haydi milli takım ........

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
İlk maçlar itibarı ile kesin ama kesin Fransa şampiyon olur Tebrikler Fransa

mrtozturk18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,946
392
83
Hayallere gerek yok Bale den başka oyuncusu yok Gallerin Türkiye net bir skorla kazanacaktır. Tahminim 3-1

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,270
25,722
113
2,5 üst olsunda dost holigandan çekim verelim :D
İtalyanlara karşı oynadiğimiz gibi oynarsak bi 3te burdan yeriz :D isviçre bizi yendi bile zaten

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
102,815
153,458
113
2,5 üst olsunda dost holigandan çekim verelim :D
İtalyanlara karşı oynadiğimiz gibi oynarsak bi 3te burdan yeriz :D isviçre bizi yendi bile zaten
yok dost kendine gelmiştir takım diye düşünüyorum 2-0 net skor veriyorum senin için 3-0 bitsin :D

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,195
10,820
113
Üstün oranı çok iyi hem kazanır hem üst yaparız inşallah üste vurasım var

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
Galler 0-1 0-2 yenme ihtimali çok yüksek belki bi gol atar Türkiye

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,623
1,982
113
Karşılıklı gol olacak bir maç Galler yenemesem de yenilmeyeyim diyebilir keza en iyi üçüncülerin de çıkacağını düşünürsek beraberlik ile son maça bırakabiliriz herşeyi önce 1-1 diyorum son dakikalar da her iki tarafa da gidebilir maç iki takım da yenilmeyeyim derken karambole gol olabilir