- 127
- 70
- 28
Ama bu şekilde çıkanların geleceği hep küme potası olmuştur , ben diyeyim size. 1 sene çıkar sonra da düşer gider . Sonra demişti ha demeyin.
Hiç bir siyasi bu şekilde Çıkıp destek veremez. Futbol ve hatta spor branşların hiç biri siyasi araç değildir.
Objektif düşünemiyorsunuz arkadaşlar . Yönetim Kurulu içinde İçişleri bakanımızın oglu var adsde.
+ Adana'ya 5 bin seyirci Samsun'da 0 seyirci bu adaletsizlik
+ Balıkesir maçında yapılan ofsayt hatası .
+ Ligin açık ara en iyi kadrosu Altaydı.
Kesinlikle katılıyorum .+ Adana'ya 5 bin seyirci Samsun'da 0 seyirci bu adaletsizlik
TFF 1. Lig’de son haftaya lider olarak giren Adana Demirspor’un maçlarına seyirci alınması futbol gündemine oturmuştu. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Adana Demirspor maçlarına seyirci alınmasına tepki göstermiş ve “Benim taraftarımı polis stada sokmuyor. Polise ‘Başka takımın taraftarları neden giriyor' dedim. ‘Süleyman Soylu’nun oğlu… Emniyet Müdürü, Soylu'nun oğlunun karşısında önünü ilikliyor’ dediler” ifadelerini kullanmıştı.
+ Balıkesir maçında yapılan ofsayt hatası .
o zaten tarihte görülmeyen bir rezillik
Türkiyede durum ortada adalet bekleyen çok bekler Fenerbahçe kumpas kuruldu, zarar etti devler ligine gidemedi mağdur durumda. Trabzonda bu adamlar şikeden devler ligine yollamıyosun ama beni değil onu şampiyon ilan ediyosun bu ne ... iş diyerek haklı durumda... bir olayda iki tarafın birden mağdur edildiği tek ülkedeyiz...
Allah kurtarsın...
Gene mi? Adana en son ne zaman lige çıktı biliyor musun sen?Adana gene çıkar bence
giresunum inş yener ve çıkar