Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Türkiye'de Liglerin Kaderi Belli Oluyor

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,714
66,096
113

Türkiye'de futbolun kaderi bugün şekilleniyor.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyeleri saat 15.00'te bir toplantı gerçekleştirecek. Dünyayı esir alan koronavirüs salgını nedeniyle 19 Mart'ta askıya alınan Süper Lig, TFF 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig ile Bölgesel Amatör Lig'in durumu bu toplantıdan çıkacak karara göre belli olacak.

Kulüpler Birliği ve TFF heyetleri daha önce Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bir toplantı gerçekleştirmiş ve liglerin ne zaman başlayacağı, ne zaman biteceği ve maçların hangi şartlarda ve mekanlarda oynanacağına yönelik potansiyel bir takvim belirlenmişti. Bu takvimin uygulanabilir olup olmadığı bugünkü toplantıyla netleştirilecek.

Haziran Ortasında Başlayabilir
Daha önce gerçekleştirilen toplantılarda 5 Haziran ve 12 Haziran tarihleri ön plana çıkmıştı. Liglerin dönüşü için en olası tarihin 12 Haziran olduğu düşünülüyor.

Haziran ayında maçların başlatılması ve Futbola Dönüş Öneri Protokolü'ne uygun olarak hareket edilmesi bekleniyor. Buna göre seyircisiz oynanacak maçların sadece hafta sonları gerçekleştirilmesi ve ligin temmuz sonunda bitirilmesi seçenekler arasında.

Bir diğer seçenek ise kalan haftaların tek bir şehirde oynanması. Bu şehir olarak, tesis uygunluğu ve imkânlar bakımından, öne çıkan yer İstanbul.

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
bakkalcı işe gider söför işe gider doktor işe gider koskocaman ülkede bir şehiri karantinaya alıp su maçları oynatamadılar ya taraftarsız ama tabii suc bizde bu kadar izlemesek milyon dolarları babayı kazanırlarda aç karınlarını doyurmak için kendileri oynamak isterdi şimdiki topcularda para çok

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
bakkalcı işe gider söför işe gider doktor işe gider koskocaman ülkede bir şehiri karantinaya alıp su maçları oynatamadılar ya taraftarsız ama tabii suc bizde bu kadar izlemesek milyon dolarları babayı kazanırlarda aç karınlarını doyurmak için kendileri oynamak isterdi şimdiki topcularda para çok

Odin35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
447
134
43
Bence baslamasin kamp programi erkene alinsin 2020 2021 sezonu basladiginda ilk once bu kalan 8 mac yapilsin 1 ayda bitcek sekilde bu sezonu öyle bitirsinler gelecek sezon bir ay gec bitsin

Moderatör tarafında düzenlendi:

alex5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
530
424
63
Daha bugün Ankaragücü takımın da 1 futbolcunun testi pozitif çıktı yüksek bir ihtimal bütün takım karantinaya alınacak çünkü ankaragucu idmanlara başladı diye haber çıkmıştı liglerin Ağustos ayına kadar oynanması bence imkansız ben futbolcu olsam sahaya cikmam sozlesmemi iptal ederim hayatta sağlık tan daha önemli bir şey yoktur Belçika Hollanda Fransa bence en doğru kararı verdi asi bulunana kadar spor faaliyetlerinin başlaması çok büyük risk ters bir durumda hiç kimse bunun hesabıni veremez

Rebirt7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,001
451
83
Haziran da her şey eski haline dönecek

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,623
1,982
113
Ne karar verilirse verilsin ortalık yine kaos olacak iki ucu boklu değnek misali öncellikle bir karar alınmalı ve bu karar doğrultusunda insanlar ikna edilmeli ülke olarak günlük planlarla yaşadığımız için hala net bir karar verilmiyor benim dusunce illa oynatilacaksa yakin 2 pilot şehir seçilir 3 günde bir oynatilarak maçların bitirilmesi surekli seheyat ederek bu iş olmaz antalya Alanya da bu maçlar bitirilebilr

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,714
66,096
113
İnsan hayatından önemli bişey yok bence çok büyük risk

Alliance

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
4,714
5,244
135
Sabırsızlanıyoruz artık başlasın.

gkhn39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
134
15
18
Haziran da her şey eski haline dönecek
Ben zannetmiyorum eski haline döneceğini cok acele kararlar veriliyo daha vaka 60 lardayken yasaklar basladı suan vaka sayısı her gün 1000 üstü nasıl normale dönülüyor ben çözemiyorum

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,965
1,055
113
uff cumartesi program taş taş :D:D, belarustan sonra güney kore barça gibi gelecek
Ekran Alıntısı.JPG