- 1,619
- 1,758
- 113
Şaka bi yana 10 k 1.20 den 10 adım denenebilir100 TL ile başlayıp küçük orandan 65 adım başarılı olunursa kasa 500 k oluyormuş 🤣🤣🤣
Şaka bi yana 10 k 1.20 den 10 adım denenebilir100 TL ile başlayıp küçük orandan 65 adım başarılı olunursa kasa 500 k oluyormuş 🤣🤣🤣
Dost bırak sen freebeti gel butraya rolling yaptır tatlıya bağlayalım 🤣🤣🤣telefonla konusuyordum amacım emretmek degildi sizleri kırdıysam kbakmayın ltfen rica ediyorum öyle biri degilim
No no no no 🤣Şaka bi yana 10 k 1.20 den 10 adım denenebilir
Vay akAdam kendisi oynamıs
Adres pavlike 😅😅No no no no 🤣
Geçmiş olsun dostumBen kendi paramla oynadim
Yok la yarim saat sonra yokum işim ciktiDost bırak sen freebeti gel butraya rolling yaptır tatlıya bağlayalım 🤣🤣🤣
Öyle bir şey olursa kem göz ve nazar açısından kimseyle paylaşmayınız 😂😂Adres pavlike 😅😅
hahaha mac yok bu saatte roll olmaz beDost bırak sen freebeti gel butraya rolling yaptır tatlıya bağlayalım 🤣🤣🤣
Dur la şurası 20 k olsun da öyle git pyhahaYok la yarim saat sonra yokum işim cikti
Bu hafta ki genek kurulda tavsiyeniz ele alınacaktır. TeşekkürlerÖyle bir şey olursa kem göz ve nazar açısından kimseyle paylaşmayınız 😂😂
Domuz yarışı oynarız dost sıkıntı yok pyhahahhahaha mac yok bu saatte roll olmaz be
Bol sans
Bol bol şanslar
Hadi bol şans
Bol şans
Bol şanslar